Bet25 A/S

Dansk hest kan søndag vinde 3,3 millioner kroner

Del

Hustle Rain, der er opdrættet i Skive og delejet i Horsens, repræsenterer Danmark ved Elitloppet i Stockholm

Mange danskere tager til Stockholm for at følge Hustle Rain. Der ventes op mod 30.000 tilskuere til Elitloppet søndag på Solvalla-banen. Hohneck er forsvarende mester.
Mange danskere tager til Stockholm for at følge Hustle Rain. Der ventes op mod 30.000 tilskuere til Elitloppet søndag på Solvalla-banen. Hohneck er forsvarende mester. Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild

Som den sidste af de 16 deltagere blev den danske travhest Hustle Rain inviteret til Elitloppet. Verdens største sprinterløb køres søndag eftermiddag på travbanen Solvalla i Stockholm, og ender danskerne med sejr i semifinale og finale, venter samlet en præmiecheck på over 3,3 millioner kroner.

Fra føl til stjerne

Men pengene er langt fra alt. Det er en drøm, der går i opfyldelse for Thomas Lind-Holm og Per Hansen, der ejer hesten.

Førstnævnte har opdrættet Hustle Rain på sit stutteri ved Skive, mens Per Hansen fra Horsens senere har købt sig ind i hesten, der nu vurderes blandt de hurtigste travheste i verden.

- Det, der driver mig er, at jeg har været i Stockholm og se de fantastiske heste til Elitloppet. Jeg tænkte, hold da, hvis man havde en hest, der kunne være med der. På et tidspunkt havde en hoppe, der ikke kunne løbe mere, og så tænkte jeg, at jeg skulle da have et føl.

- Da jeg havde prøvet det et par gange, fandt jeg ud af, hvor mange penge det kostede. Derfor blev jeg nødt til at lave mit stutteri professionelt og investere i bedre heste.

Han rejste i 2010 til USA og købte tre følhopper. Flere hopper fulgte med i 2012 og 2013. Siden har han ikke købt nye følhopper, men han lader 2. og 3. generation af hopper føre stutteriet videre.

Thomas Lind-Holm har siden solgt afkom på auktioner til store beløb.

- Det er ikke det, der blåstempler en opdrætter. Det er, at hestene kan tjene penge, siger han.

Der har rigtig mange heste fra Thomas Lind-Holm gjort, og han har langsomt fået mere fokus på selv at føre nogle af dem frem som travheste.

- Jeg skal nok til at være lidt mere hesteejer, end jeg har været før. Det er et fantastisk kick at have en hest med i væddeløb. Det er en god oplevelse, og fornøjelsen er lige så stor, om man er en, to eller flere, der ejer hesten, siger Thomas Lind-Holm, der altså får sin drøm om at starte i Elitloppet opfyldt søndag.

Se Elitloppet på Pluto.tv

I Elitloppet bliver de 16 heste delt i to semifinaler. Fire heste i hvert løb går videre til finalen, hvor der er fem millioner svenske kroner til vinderen.

Medejeren Per Hansen får en dobbelt oplevelse søndag eftermiddag. I fireårseliten har han Point Of Perfect med. Den får ved sejr en halv million svenske kroner i førstepræmie.

Det store Elitloppet-show kan følges lørdag og søndag eftermiddag på Bet25 Live. Kanalen er gratis tilgængelig på Pluto.tv.

For at se dette indhold fra www.youtube.com, så skal du give din accept på toppen af denne side.
Thomas Lind-Holm fortæller om sin Elitloppet-drøm, der har været drivkraften i stutteriet. Tv: Bet25 Live

Kontakter

Billeder

Mange danskere tager til Stockholm for at følge Hustle Rain. Der ventes op mod 30.000 tilskuere til Elitloppet søndag på Solvalla-banen. Hohneck er forsvarende mester.
Mange danskere tager til Stockholm for at følge Hustle Rain. Der ventes op mod 30.000 tilskuere til Elitloppet søndag på Solvalla-banen. Hohneck er forsvarende mester.
Download
Hustle Rain er den danske deltager ved Elitloppet 2024 på søndag i Stockholm.
Hustle Rain er den danske deltager ved Elitloppet 2024 på søndag i Stockholm.
Download

Links

Om Bet25

Bet25 er et dansk spilselskab med mange års erfaring indenfor online sportsbetting, spil, casino og hestevæddeløb. Bet25 er drevet af 25syv A/S og har dansk spillelicens udstedt af Spillemyndigheden. 25syv A/S er 100% ejet af Ecosys A/S, som er ejet af svenske ATG. Alt overskud fra 25syv A/S går til hestevæddeløbssporten.

Følg pressemeddelelser fra Bet25 A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bet25 A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye