Grønnegades Kaserne Kulturcenter

To af dansk popmusiks største orkestre spiller sammen i Næstved

Del

To af de største danske 80’er og 90’er hitmakers fusionerer i 2025. Den 8. marts kan du opleve både Moonjam og Back to Back på scenen i Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved. Billetsalget er netop startet.

Moonjams store band, som også har stærke rødder i Sneakers og Danseorkestret, har inviteret Back to Back med på en enestående pop- og rockhit-turné, der på en stort anlagt turné også kan opleves på Sydsjællands største kulturcenter den 8. marts. 

Under overskriften "ALLE SANGENE", præsenterer Moonjam og Back to Back, en uforlignelig parade af sange, alle kender fra poprockens guldalder; fra selve udspringet af den kilde, der inspirerede en hel generation af musikere til at skrive og performe med en melodisk iørefaldende musikstil, som den dag i dag stadig er vedkommende, og en del af den musikalske bagage danske musikelskere bærer med sig. 

Hitmagerne Morten og Rasmus Kærså (Moonjam), og Morten Remar og Nis Bøgvad (Back to Back) fandt hinanden, mere eller mindre tilfældigt, ved Moonjams Julekoncerter i 2023, og der stod det pludselig lysende klart, at dette match med Morten og Nis sammen med det store Moonjam-hold kunne noget helt særligt; otte musikere med en historik og et sangkatalog der rækker helt tilbage til den første Sneakers-udgivelse fra 1980, og frem til smashhittet Jonathan, og alle de andre store sange vi kender.

Der venter en storslået aften, og en helt særlig oplevelse for musikelskerne i Næstved. Billetsalget er netop startet! Find din billet på www.gkkultur.dk eller besøg billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter(åbent alle hverdage kl. 10-15.)

Kontakter

Christian EhlersMarkedsføring, billetsalg og web. Stedfortræder for kulturcenterleder.Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Tlf:25451029chehl@naestved.dk

Billeder

Links

Om Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved er Sydsjællands største kulturcenter med koncerter, teater, foredrag, stand-up samt andre arrangementer. Kulturcentret er beliggende i de tidligere kasernebygninger, der var kendt som Grønnegades Kaserne og alle de gamle bygninger er i dag blevet indrettet til en række forskellige kulturelle formål.

Følg pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye