Spritfabrikken Danmark ApS

Spritfabrikken Danmark ApS overtager Pure Shots

Del

Vi er glade for at kunne offentliggøre, at Spritfabrikken Danmark, har indgået aftale om at erhverve Pure Shots pr. 31/5 2024. Dette strategiske opkøb vil sikre, at Pure Shots brandet vil leve videre i grundlæggernes ånd og yderlig styrke Spritfabrikken Danmarks position på det danske marked.

Spritfabrikken Danmark, har indgået aftale om at erhverve Pure Shots
Spritfabrikken Danmark, har indgået aftale om at erhverve Pure Shots

Kommentar fra Pure Shots A/S

"Vi er glade for at sælge til Spritfabrikken Danmark, en markedsleder indenfor spiritusbranchen, som vi ved kan løfte vores brand til nye højder. Det er vigtigt for os, at vores produkter og vores ånd fortsætter, og vi er sikre på, at Spritfabrikken Danmark er den rette virksomhed til at føre vores arv videre," siger Pure Shots ejere Anders Snede Pedersen og Lasse Rishøj Hansen, der grundlagde Pure Shots i 2015.

Kommentar fra Spritfabrikken Danmark ApS

"Pure Shots har vist stor tillid ved at vælge netop os til at videreføre deres brand. Vi er meget glade for denne mulighed og vil arbejde hårdt for at skabe synergi og yderligere vækst for Pures Shots" udtaler Hans Ulrik Winther Andersen, CEO for Spritfabrikken Danmark. "Vores mål er at kombinere vores ekspertise og ressourcer for at nå nye højder og levere endnu bedre produkter og løsninger til vores kunder."

Strategisk sammenhørighed og vækst

Opkøbet af Pure Shots er en del af Spritfabrikken Danmarks langsigtede vækststrategi. Med Pure Shots unikke produkter og innovative tilgang, vil vi kunne udvide vores produktsortiment og markedsrækkevidde. Med dette vil vi skabe en stærkere, mere konkurrencedygtig virksomhed, der kan levere det stærkeste sortiment og bedste løsninger til vores kunder.

Fremtidsudsigter

Spritfabrikken Danmarks styrker og ressourcer vil gøre det muligt at forbedre det samlede kundetilbud og styrke brandet Pure Shots markedsposition. Som en del af aftalen vil stifterne af Pure Shots stå til rådighed på konsulentbasis i det omfang der er brug for det.

Afsendere

Anders Snede Pedersen og Lasse Rishøj Hansen
Pure Shots A/S

Hans Ulrik Winther Andersen
Spritfabrikken Danmark ApS

Nøgleord

Billeder

Om Pure Shots

Pure Shots brandet blev startet i 2015 og er siden vokset støt. I dag forhandles Pure Shots over hele landet i detailhandlen, i vin- og specialbutikker og på en lang række caféer, barer og natklubber samt på mange festivaler. Grundværdierne er dansk håndværk, naturlige ingredienser og ren nydelse.

Om Spritfabrikken Danmark ApS

Spritfabrikken Danmark er en dynamisk familievirksomhed, som står bag nogle af Danmarks stærkeste brands – bl.a. CUBA Vodka, SMÅ Shots, Råstoff og Nordsø Bitter. Spritfabrikken Danmark ligger i Kolding og går 4 generationer tilbage og ledes i dag af 5 generation. Langt de fleste af firmaets produkter produceres på fabrikken i Danmark, på et nyt og moderne produktionsanlæg.

Følg pressemeddelelser fra Spritfabrikken Danmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Spritfabrikken Danmark ApS

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye