Greve Museum

Midsommerkoncert på Greve Museum

Del

Traditionen tro inviterer Greve Museum og Greve Harmoniorkester til musik og sommerstemning på museets hyggelige gårdsplads.

Traditionen tro inviterer Greve Museum og Greve Harmoniorkester til midsommerkoncert i museets gård.

Greve Harmoniorkester er et alsidigt harmoniorkester på ca. 40 musikere. Søndag den 16. juni besøger de igen Greve Museum. De dygtige musikere spiller melodier i den lettere genre, hvor publikum kan glæde sig til at opleve smuk sommerlig musik af danske og udenlandske komponister.

I år vil operasanger Anne Due Nørgård, som er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, medvirke som solist ved koncerten. 

Praktisk
Koncerten finder sted søndag den 16. juni kl. 14 og varer ca. halvanden time.
Det koster kun 100 kr. at deltage, og billetter købes via www.grevemuseum.dk

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Greve Museum

Greve Museum ligger på en gammel hedebogård i Greve landsby. Foruden de faste udstillinger, der handler om Greve Kommunes historie fra år 1800 frem til i dag, er der løbende særudstillinger og et rigt aktivitetsprogram at opleve på Greve Museum.

Følg pressemeddelelser fra Greve Museum

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Greve Museum

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye