Kirppu ApS

Kirppu Loppesupermarked fejrer 5 års genbrugs-vækst

Del

Lørdag d. 1. juni er der kæmpe 5-års-fødselsdagsfest i Kirppu Nykøbing Falster. Det fejres med lidt godt til ganen, sjov for børnene og et ekstra godt tilbud på standleje, samt konkurrencer på dagen.

Kirppu Nykøbing Falster fylder 5 år og fejrer fødselsdag d. 1. juni 2024 med gratis fadøl og sodavand for hele familien.
Kirppu Nykøbing Falster fylder 5 år og fejrer fødselsdag d. 1. juni 2024 med gratis fadøl og sodavand for hele familien. Kirppu Group ApS

Juni skydes i gang med en fødselsdagsfejring, når Kirppu Nykøbing Falster fylder 5 år og holder fødselsdagsfest lørdag d. 1. juni kl. 10. Der er masser af fest- og sommerstemning at komme efter, når dørene åbnes til et godt tilbud, konkurrencer og selvfølgelig gratis fadøl og sodavand. Ud over lidt godt til ganen kan børnene få et billede med Loppen Louie, som også uddeler slikkepinde og krammere. Hvis vejret er godt, vil "Loppeborgen" (hoppeborg), blive pustet op.

Hylderne bugner af friske varer, og er det sommertemaet, man går efter, så er der både tøj i lækre pastel- og pangfarver, planter og krukker til udemiljøet og ikke mindst fyldt op på godt humør blandt personalet i butikken.

En af dem, der glæder sig fejringen, er butikschef Mathias Andersen: 

"Jeg glæder mig til at få en masse gode snakke med både gamle og helt nye standlejere – og ikke mindst med de kunder, der kommer for at gå på loppejagt. Fødselsdagen sidste år var den første, jeg holdt som butikschef, og jeg synes bare alt fungerede super godt. I år kører den lidt mere på rutinen, og det kan bestemt også noget – for så kan jeg forhåbentligt få mødt og snakket med endnu flere fantastiske Kirppu kunder."

Mathias har nu været i butikken i snart 1,5 år, og i den tid er der sket en fantastisk udvikling. Det er tydeligt, at alle aldersgrupper har taget Kirppus koncept til sig, for her er både mange tilbagevendende unge, der kommer og shopper løs med deres venner – og de ældre, som hver dag kigger forbi til en god handel og en hyggelig sludder. Kundeskaren vokser altså stødt, og derfor opstår der løbende nye behov i butikken. Det betyder, at der er kommet 35 nye stande til, og der er blevet bygget en del om for at optimere.

I Kirppu Loppesupermarked mærker man i høj grad, at interessen for genbrug tydeligt er vokset over årene. Det har naturligvis også betydet vokseværk for kæden, der i dag består af 26 butikker, hvor den seneste åbnede i Frederikshavn 18. maj 2024.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

I Kirppu Nykøbign Falster kan du gøre lækre loppefund 361 dage om året.
I Kirppu Nykøbign Falster kan du gøre lækre loppefund 361 dage om året.
Download
Mathias Andersen er butikschef i Kirppu Nykøbing Falster og glæder sig til at fejre butikkens fødselsdag.
Mathias Andersen er butikschef i Kirppu Nykøbing Falster og glæder sig til at fejre butikkens fødselsdag.
Download
Kirppu Nykøbing Falsters facade.
Kirppu Nykøbing Falsters facade.
Download

Links

Om Kirppu

Tjen penge med god samvittighed – og bidrag til en grønnere fremtid ved at købe brugt. Kirppu er Danmarks førende loppesupermarked, og vores vision er at blive verdens største retail-formidler af brugte varer. På den måde kan vi være med til at sætte skub i en cirkulær økonomi, fordi man ved at sælge og købe brugt er med til at mindske nyproduktionen af varer. 

Som koncept lever og ånder vi i dag ude i de danske lokalsamfund, og fordelt over hele landet har vi i dag 26 butikker. Vi har vokseværk, så i løbet af de kommende år kommer der endnu flere Kirppu loppesupermarkeder i Danmark – og forhåbentligt også i udlandet. 

Kirppu er stiftet af Morten Bøjland og Claus Andreassen, der for syv år siden introducerede danskerne for loppesupermarkedskonceptet. Den første Kirppu-butik åbnede på Frejasvej i Hillerød i august 2014, og den seneste butik åbnede i Frederikshavn d. 18. maj i år (2024). 

Læs mere om Kirppu  her 

Fakta: 

  • Kirppu betyder loppe på finsk, og navnet er et venligt nik til Finland som tak for idéen 
  • Kirppu sælger over 5 mio. loppefund om året og har en årlig omsætning på mere end 210 mio. kr. 
  • Butikkerne er typisk mellem 900-1500 m2 
  • Kirppu Loppesupermarked var det første reolmarked i Danmark og åbnede deres første butik i 2014 
  • Kirppu Loppesupermarked beskæftiger 350 mennesker på tværs af butikkerne og HQ. 
  • Kæden er landsdækkende og har 26 butikker, der ligger i Hillerød, Ringsted, Næstved, Slagelse, Herlev, Holstebro, Herning, Frederikssund, Kolding, Kalundborg, Roskilde, Dalum, Nykøbing Falster, Sønderborg, Holbæk, Aalborg, Hjørring, Horsens, Tilst, Søborg, Glostrup, Valby, Fredericia, Køge, Viborg og Frederikshavn 

Følg pressemeddelelser fra Kirppu ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kirppu ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye