Hospitalsdirektør Lisbeth Holsteen Jessen går på pension

Del

Efter 31 års ansættelse i Region Midtjylland – heraf 16 år på Regionshospitalet Horsens -  har hospitalsdirektør Lisbeth Holsteen Jessen valgt at gå på pension.

Der bliver sat punktum for en lang og flot karriere som bl.a. hospitalsdirektør, når Lisbeth Holsteen Jessen har sidste arbejdsdag ved udgangen af juni i år.

Lisbeth Holsteen Jessen har de seneste 16 år stået i spidsen for Regionshospitalet Horsens, der har 1600 ansatte og i dag står fuldt opdateret med moderne rammer efter mange års gennemgribende modernisering og udbygning.

- Vi kender Lisbeth som en meget dygtig kollega og leder med tydelige værdier. Det har været hendes ledetråd, at god kvalitet, høj patientsikkerhed og tilfredse patienter giver glade medarbejdere og effektiv drift i udviklingen af både hospitalet og Region Midtjylland. Det er derfor også et meget veldrevet akuthospital, som Lisbeth nu forlader. Der skal lyde en stor tak for en engageret og loyal indsats for Region Midtjylland igennem mere end 31 år, siger koncerndirektør Poul Michaelsen.

Mere tid til familie, venner og motion

Lisbeth Holsteen Jessen er oprindelig uddannet cand.scient.pol. fra Statskundskab i Aarhus og bestred forskellige lederstillinger i Aarhus Amt, før hun i 1998 blev hospitalsdirektør først på Odder Sygehus og senere, i 2007, på Regionshospitalet Silkeborg, Hammel Neurocenter og Skanderborg Sundhedscenter.

- Ved årets udgang fylder jeg 65 år, og jeg vil gerne have mere tid til min familie, mine venner og fritidsinteresser, herunder ikke mindst mere motion, siger Lisbeth Holsteen Jessen om baggrunden for sit valg om at stoppe nu.

Afskeden bliver dog ikke uden vemod.

- Årene på Regionshospitalet Horsens har været fantastiske. Hospitalet er præget af en stærk samarbejdskultur og et fælles fokus på det, vi er her for, nemlig patienterne og bestræbelsen på at gøre det endnu bedre for dem. Jeg vil huske mange ting men allermest menneskene; de dedikerede medarbejdere og ledere og de stærke relationer.

Direktionen vil nu i samarbejde med hospitalets lægefaglige direktør Nils Falk Bjerregaard og sygeplejefaglige direktør Mette Ringtved gå i gang med at forberede opslag og proces for genbesættelse af stillingen som hospitalsdirektør.

Kontakter

Regionshospitalet Horsens

Regionshospitalet Horsens er et af fem akuthospitaler i Region Midtjylland og områdehospital for ca. 233.000 indbyggere i Horsens, Hedensted, Skanderborg og Odder. Hospitalet varetager akut og planlagt behandling samt uddannelse, udvikling og forskning og omfatter desuden Skanderborg Sundhedshus og Livsstilscenter Brædstrup.

Regionshospitalet Horsens har hvad der svarer til 1.628 fuldtidsstillinger.

Følg pressemeddelelser fra Regionshospitalet Horsens

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Regionshospitalet Horsens

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye