Prøvetagningen og Blodbanken er flyttet til nye lokaler

Del

Prøvetagningen og Blodbanken, som dagligt får besøg af flere hundrede borgere, er flyttet ind i helt nyrenoverede lokaler ved siden af Kiosken.

Prøvetagningen og Blodbanken, som dagligt får besøg af flere hundrede borgere, er nu flyttet ind i helt nyrenoverede lokaler.

Her lå tidligere en medicinsk klinik.

Borgere og patienter finder de nye lokaler via forhallen og destination A2. Indgangen ligger lige ved siden af Kiosken.

Tidligere har både Prøvetagningen og Blodbanken haft lidt trange kår i mørke lokaler. I dag er lokalerne anderledes lyse og med venlige venteområder.

Fakta

  • På en almindelig dag i Prøvetagningen bliver der taget blodprøver og udført hjertekardiogrammer på 300-350 patienter. Det bliver på årsbasis til mere end 60.000 patienter.
  • På årsbasis får Prøvetagningen besøg af 60.000 patienter.
  • Hospitalets bloddonorkorps består af 1950 donorer, som tilsammen donorer ca. 4.000 portioner blod om året.
  • En donor kommer typisk ind på til tapning to til fire gange om året, men med mulighed for at sætte sin aftale på pause.

Den nye Analysehal, som er den sidste del af Blodprøver og Biokemi, som mangler at åbne i andre lokaler end de nuværende, flytter og åbner i nye lokaler tirsdag den 30. april.

Der er officiel indvielse af det nye Blodprøver og Biokemi mandag den 6. maj.

Kontakter

Billeder

Regionshospitalet Horsens

Regionshospitalet Horsens er et af fem akuthospitaler i Region Midtjylland og områdehospital for ca. 233.000 indbyggere i Horsens, Hedensted, Skanderborg og Odder. Hospitalet varetager akut og planlagt behandling samt uddannelse, udvikling og forskning og omfatter desuden Skanderborg Sundhedshus og Livsstilscenter Brædstrup.

Regionshospitalet Horsens har hvad der svarer til 1.628 fuldtidsstillinger.

Følg pressemeddelelser fra Regionshospitalet Horsens

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Regionshospitalet Horsens

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye