Kick-off møde markerer starten på nyt forskningsprogram

Del

Holdet bag CAAIR gennemførte 19. april kick-off møde for at markere starten på et nyt og spændende forskningsprogram på tværs af Region Midtjylland.

På kick-off mødet præsenterede de forskellige aktører de forskningsprojekter, der indgår i programmet, samt de forventede resultater og milepæle.

Dagen blev derudover brugt på at sparre med hinanden, idegenerere samt videreudvikle projekterne ligesom juridisk afdeling gav vigtige råd.

Formålet med CAAIR (Collaboration on Applied AI Research and Digital Innovation in Healthcare) er at udvikle, teste og implementere evidensbaserede kliniske værktøjer til tidstro analyse af persondata samt undersøge, hvordan disse kan understøtte sundhedspersoner i patientbehandlingen. De analytiske værktøjer kan yde beslutningsstøtte til kliniske kerneopgaver bl.a. forebyggelse, pleje, diagnostik og prognosticering.

- Vi er begejstrede for at markere starten på dette forskningsprogram, der har potentiale til at revolutionere, hvordan sundhedspersoner anvender data til at træffe informerede beslutninger i patientbehandlingen. Dermed kan CAAIR bidrage til transformationen af sundhedsvæsenet, udtaler leder af forskningsprogrammet, Marianne Johansson Jørgensen.

- Ved at samle eksperter fra forskellige områder håber vi på at skabe evidensbaserede innovative løsninger, der kan gavne både sundhedspersonale og patienter.

For mere information om forskningsprogrammet og information om hvordan du/I bliver en del af programmet, kontakt venligst leder af forskningsprogrammet, Marianne Johansson Jørgensen.

Kontakter

Marianne Johansson JørgensenSundhedsfaglig forskningsleder, Forskningsenheden, Regionshospitalet Horsens

Tlf:29634034maijor@rm.dk

Regionshospitalet Horsens

Regionshospitalet Horsens er et af fem akuthospitaler i Region Midtjylland og områdehospital for ca. 233.000 indbyggere i Horsens, Hedensted, Skanderborg og Odder. Hospitalet varetager akut og planlagt behandling samt uddannelse, udvikling og forskning og omfatter desuden Skanderborg Sundhedshus og Livsstilscenter Brædstrup.

Regionshospitalet Horsens har hvad der svarer til 1.628 fuldtidsstillinger.

Følg pressemeddelelser fra Regionshospitalet Horsens

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Regionshospitalet Horsens

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye