Bet25 A/S

Galopbanen er igen vært for en københavnerbegivenhed

Del

Lørdag slår Klampenborg Galopbane portene op til Gentlemen’s Championship Day. Der kommer til at være en fantastisk stemning blandt publikum – verdens bedste kvindelige jockey kommer på besøg.

Man bliver hurtigt betaget af stemningen på Klampenborg Galopbane.
Man bliver hurtigt betaget af stemningen på Klampenborg Galopbane. Foto: Jonas Raaby

Det er in at besøge galopbanen i Klampenborg. Godt vejr, fyldte champagne- og roséglas, flotte heste og farverige jockeyer.

Det hele i naturskønne omgivelser. Der er ikke noget at sige til, at københavnerne igen har fået øje på galopsporten.

Det er den perfekte dag til at nyde forårsstemningen i udkanten af Dyrehaven. Mændene iklæder sig det elegante tøj, og kvinderne finder forårshatten frem og nyder et godt glas rosé.

- De senere år har vi oplevet en eksplosiv tilskuerfremgang. Vi har formået at skabe nogle unikke rammer, og det kvitterer københavnerne for, siger Carsten Baagøe Schou, der er direktør på Klampenborg Galopbane.

Han oplever, at hver eneste løbsdag er et tilløbsstykke – nu er det ikke bare på Åbningsdagen og Derbydagen, der skabes en helt fantastisk stemning.

Lørdag er årets største dag for de ældre heste. På dagen kæmper nogle af Skandinaviens bedste heste mod den engelske tophest Outbox i Danmarks eneste gruppe 3-løb, De 5 Stjerner Scandinavian Open Championship.

Derudover bydes der på Golden Mile og Falkonertjenesten Dansk 2000 Guineas, så der er lagt op til en af sæsonens absolut største løbsdage.

Verdens bedste kvindelige jockey

Den krydres ved, at den kvindelige britiske topjockey Hollie Doyle rider på banen for første gang.

Den 27-årige er en kæmpe sportsstjerne i England. I 2019 red hun 116 sejre hjem. Hun er stadig indehaver af rekorden for flest kvindelige sejre på et år. Hun slog den tidligere rekord med 10 sejre.

Året efter blev hun kåret til Årets Sportskvinde i The Sunday Times, og hun blev nummer tre i BBC Sports Personality of the Year Award samme år.

Kontakter

Billeder

Hollie Doyle er verdens bedste kvindelige jockey og rider med succes i hele verden. Lørdag er hun på Klampenborg Galopbane.
Hollie Doyle er verdens bedste kvindelige jockey og rider med succes i hele verden. Lørdag er hun på Klampenborg Galopbane.
Download
Fart og fest hører sammen på Klampenborg Galopbane.
Fart og fest hører sammen på Klampenborg Galopbane.
Download
Det er in at besøge Klampenborg Galopbane.
Det er in at besøge Klampenborg Galopbane.
Download
Man bliver betaget af stemningen på Klampenborg Galopbane.
Man bliver betaget af stemningen på Klampenborg Galopbane.
Download

Links

Om Bet25

Bet25 er et dansk spilselskab med mange års erfaring indenfor online sportsbetting, spil, casino og hestevæddeløb. Bet25 er drevet af 25syv A/S og har dansk spillelicens udstedt af Spillemyndigheden. 25syv A/S er 100% ejet af Ecosys A/S, som er ejet af svenske ATG. Alt overskud fra 25syv A/S går til hestevæddeløbssporten.

Følg pressemeddelelser fra Bet25 A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bet25 A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye