Billund Lufthavn

Woodys® står for sommerens forfriskninger i Billund Lufthavn

Del

For at servicere passagererne bedst muligt i den travle sommerperiode har Billund Lufthavn indgået en aftale med Woodys® Kaffebar indtil efterårsferien.

Woodys® Kaffebar kommer til at holde til på samme niveau som Lagkagehuset og WHS kiosken.
Woodys® Kaffebar kommer til at holde til på samme niveau som Lagkagehuset og WHS kiosken.

Om en måned dufter Billund Lufthavn af friskristet kaffe og nybagte croissanter. Hele sommeren kommer Woodys® Kaffebar nemlig til at servicere de rejsende i lufthavnen. Woodys® har hjemstavn i Silkeborg, hvor de driver café i Silkeborg by og ved Slusen på havnekanten. De har også Beach Barer i Silkeborg og Søndervig. I Billund Lufthavn kommer kaffebaren til at tilbyde noget for enhver smag, et lille udpluk værende forskellig kaffe, lækker lemonade, iskold fadøl, samt bagværk som croissanter eller kanelsnurrer. Samtidig kommer Woodys® også til at sælge Kastberg Is.

”Det er meget spændende, at vi får lov til at åbne i Billund Lufthavn. Vi glæder os til at opleve, hvordan det er at være en del af lufthavnens pulserende liv. I fremtiden drømmer vi om et længerevarende samarbejde i Billund, men for nu ser vi frem til at servicere de rejsende i lufthavnen hele sommeren.” siger Pelle Jensen, direktør i Woodys®.

Kaffebaren kommer til at holde til på samme etage som shopping-området og Lagkagehuset, midt i det store siddeområde under King Amlet Lounge. Placeringen ved pølsevognen, der åbnede sidste sommer, glæder Head of Food & Beverage i Billund Lufthavn, Tina Høgh Thylgård:

”Vi ønsker at servicere vores gæster på bedst mulig vis, og derfor er vi rigtig glade for at byde Woodys® velkommen denne sommer. Kaffebaren kommer til at holde til i et stort siddeområde på vej mod gatesene, hvor mange af vores gæster sidder og venter. Den kan derfor imødekomme endnu flere af de rejsendes behov. Vi glæder os til, at Woodys® flytter ind i Billund Lufthavn, og håber, at mange passagerer vil nyde det brede udbud af høj kvalitet, som Woodys® leverer – for hvem har ikke lyst til en friskbrygget kop kaffe eller en lækker is her til sommer?” siger Tina Høgh Thylgård.

Woodys® åbner i Billund Lufthavn medio juni og serverer sidste kop kaffe sidst i efterårsferien. Kaffebaren åbner hver dag til den første tidlige afgang.

Kontakter

Links

Følg pressemeddelelser fra Billund Lufthavn

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Lufthavn

Vestdanmarks internationale lufthavn: Vi skal blive endnu dygtigere i 202422.4.2024 14:01:23 CEST | Pressemeddelelse

Årsrapport 2023: Billund Lufthavn slog alle tiders passagerrekord i 2023 og vækstede med syv procent. Dermed gik knap fire millioner rejsende gennem terminalbygningen. Målsætningen for 2024 er en tangering af den rekord – det forudsætter imidlertid at rejselysten hos danskerne og udenlandske turister fortsætter. Samtidig skal lufthavnens evne til kontinuerligt at tilpasse sig en forandret konkurrencesituation styrkes.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye