TDC Erhverv

Nu lancerer TDC Erhverv fremtidens netværk 5G+

Del

Næste generation af 5G er klar: Som den første leverandør i Danmark lancerer TDC Erhverv 5G+. Et landsdækkende netværk, som er uafhængig af 4G infrastruktur, kan realisere det fulde potentiale i 5G-teknologien og vil rykke grænserne for, hvad der er muligt for dansk erhvervsliv. I næste måned åbner TDC Erhverv op for adgang til 5G+ netværket, og de første digitale løsninger til virksomheder på netværket er snart klar til at blive udrullet.

TDC Erhverv lancerer fremtidens netværk 5G+
TDC Erhverv lancerer fremtidens netværk 5G+ PR

Som de første i Danmark er TDC Erhverv nu klar til at give danske virksomheder adgang til fremtidens netværk 5G+: Et landsdækkende netværk leveret af TDC NET, der fungerer helt selvstændigt uden at være afhængig af ældre 4G teknologi. 5G+ vil sætte nye standarder for, hvad et netværk kan præstere med højere stabilitet, bedre dækningsoplevelse, øget sikkerhed, ultralav latenstid og længere batterilevetid på enheder, der er koblet på netværket.

Den internationalt anerkendte 5G-profil og head of 5G & advanced service i TDC Erhverv, Sam Salih siger:  

”Vi kalder det 5G+, fordi det er den næste generation af 5G, der vil forløse det fulde potentiale i 5G-teknologien, og vil rykke grænserne for, hvad der er muligt for dansk erhvervsliv. Heriblandt helt håndgribelige gevinster som op til 25% længere batterilevetid på enheder på netværket og IMSI-kryptering, der øger sikkerheden markant til på sigt avanceret IoT-implementering, realtidsdataanalyse og fjernstyring af enheder.”

Danmark bliver et af de første lande i verden med landsdækkende 5G+ netværk

Danmark bliver et af de første lande i verden, der får et landsdækkende 5G+ netværk. Det vil ifølge Sam Salih booste danske virksomheders innovationsmuligheder, produktivitet og konkurrenceevne i en digitaliseret og hyperforbundet verden:

”Adgang til et landsdækkende 5G+ netværk vil styrke dansk erhvervslivs konkurrenceevne. 5G+ vil være en game changer for virksomheders digitale omstilling og for IoT-applikationer, da netværket med ultralav latenstid kan understøtte en massiv mængde enheder. Og jeg spår 5G+ helt grundlæggende vil forandre måden, vi arbejder på, fordi man som medarbejder kan opnå en pålidelig og sikker netværksforbindelse, uanset hvor man befinder sig.”

Vil være den førende leverandør af innovative 5G-løsninger

Lanceringen af 5G+ er ifølge direktør John Henriksen en afgørende milepæl for TDC Erhverv, der har en klar ambition om at være den førende leverandør af innovative 5G-løsninger til danske virksomheder. Her bliver 5G+ netværket fundamentet til at indfri den ambition:

”5G+ baner vejen for nye forretningsmuligheder og stærke kundeoplevelser, hvor teknologien bliver brugt intelligent og innovativt til at tage vores kunder sikkert ind i fremtiden. Vi glæder os til at åbne op for adgang til netværket i næste måned, og ser frem til at lancere de første digitale løsninger, der vil blive tilgængelige på netværket, som vil bidrage til at indfri danske virksomheders potentiale,” slutter John Henriksen, direktør i TDC Erhverv.

På forkant med den teknologiske udvikling

TDC Erhvervs nye 5G+ er blevet mulig, fordi landets største leverandør af kritisk infrastruktur, TDC NET, har rykket den teknologiske udvikling af deres mobilnetværk endnu et skridt frem.

TDC Net vil være på forkant med den teknologiske udvikling, og vi er derfor glade for at kunne stille 5G+ til rådighed for TDC Erhverv som de første i Danmark. Nu er vi klar til at udnyttet det fulde potentiale i 5G, og med godt 4.000 mobilmaster med 5G-teknologi og 99,9 procent geografisk dækning bliver 5G+ en landsdækkende mulighed for danske virksomheder,” siger Robert Dogonowski, der er kommerciel direktør i TDC NET.   

Kontakter

Billeder

Sam Salih, Head of 5G & advanced service i TDC Erhverv
Sam Salih, Head of 5G & advanced service i TDC Erhverv
Download
John Henriksen, Direktør i TDC Erhverv
John Henriksen, Direktør i TDC Erhverv
Download

Om TDC Erhverv

TDC Erhverv tilbyder en bred portefølje af løsninger inden for kommunikationsteknologi, digitalt samarbejde og it-sikkerhed. Med end-to-end løsninger, der dækker virksomheders behov uanset størrelse og kompleksitet, forbinder TDC Erhverv kunder, medarbejdere og omverden. Også når de digitale behov ændrer sig i takt med udviklingen og ambitionerne, giver TDC Erhverv virksomheder, store som små, friheden til at se fremad.

Følg pressemeddelelser fra TDC Erhverv

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TDC Erhverv

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye