Billund Kommune

Tag med på markvandring i et nyetableret vådområde

Del

Vådområder og lavbundsområder kan bidrage til at mindske kvælstofudledningen. Nu kan du blive klogere på dine muligheder, hvis du overvejer at lægge noget af din jord om.

Sådan kan et færdiganlagt vådområde komme til at se ud
Sådan kan et færdiganlagt vådområde komme til at se ud Foto: Billund Kommune

Overvejer du at omlægge noget af din jord til et vådområde eller lavbundsområde? Eller har du bare lyst til at se et nyetableret vådområde og høre mere om vådområde- og lavbundsprojekter?

Så tag med, når lodsejeren John, JYSK Landboforening, SAGRO og Billund Kommune inviterer til en markvandring ca. 300 m syd for Vandmosevej 10 i Hejnsvig og viser et vådområdeprojekt frem. Det sker mandag den 17.06.2024 kl. 19:00.

I vil på markvandringen se et eksempel på, hvordan et vådområdeprojekt kan indrettes og høre om mulighederne for tilskud til både vådområde- og lavbundsprojekter samt mulighederne for erstatning.

Billund Kommune serverer en grillet pølse, hvorfor tilmelding er nødvendigt. Tilmelding sker til vandloeb@billund.dk

Kontakter

Billeder

Sådan kan et færdiganlagt vådområde komme til at se ud
Sådan kan et færdiganlagt vådområde komme til at se ud
Download
Download

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

7.400 børn samles til Skole OL-finalen under FN’s internationale Dag for Leg11.6.2024 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Den 11. juni er det for første gang nogensinde FN’s internationale Dag for Leg. En dag som globale organisationer – herunder LEGO Fonden - har opfordret medlemslandene til at støtte. Dagen markerer vigtigheden af leg og den verden af muligheder, som leg åbner for børn, og det er et budskab, som Billund Kommune bakker op om. Kommunen tror nemlig på legens betydning for menneskers udvikling, hvorfor der er indført en legende tilgang i kommunens dagtilbud, folkeskoler og for kommunens ansatte.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye