Norlys

Norlys samler kundeforretningen – vil slå konkurrenterne med sammenhængende energi- og teleløsninger

Del

Norlys vil vinde slaget om forbrugermarkedet, men melder sig ud af priskrigen og satser i stedet på sammenhængende løsninger, der dækker hele husstandens behov for energi- og teleprodukter. Derfor samler Norlys nu alle sine kunderettede forretninger i et nyt selskab, Norlys A/S, som bliver koncernens ansigt ud imod kunderne.

Norlys vil have endnu bedre fat i energi- og telekunderne, og det skal ske ved at placere selskabet et helt nyt sted i forhold til konkurrenterne.

- Især telemarkedet er et blodrødt marked, hvor prisen ofte bliver den eneste måde at differentiere sig på. Men vi tror ikke på, at markedet skal vindes på hele tiden at være 10 kroner billigere end konkurrenterne. Vi vil meget hellere være de bedste til at levere en sammenhængende løsning, som gør kundernes hverdag enklere og bedre, siger Claus Flyger Pejstrup, der er administrerende direktør i Norlys A/S.

Norlys A/S er det nye samlede slutkunde-selskab, der rummer alle Norlys’ kundevendte forretningsområder. Det nye selskab er netop skabt for at give kunderne et langt bredere og mere sammenhængende tilbud.

- De færreste forbrugere vil undvære strøm i kontakten, opladning til elbilen, lynhurtigt internet, streaming, tv og en god mobilforbindelse, og efter købet af Telia Danmark kan vi levere det hele. Vi har en unik position, fordi vi så at sige kan dække kundernes behov, fra de vågner, til de går i seng igen. Vi tror på, at markedet skal vindes på, hvem der er bedst til at løse husstandens samlede behov, og det har vi sat os for at bevise, siger Claus Flyger Pejstrup.

Strategien forudsætter en gennemgribende digitalisering af Norlys-forretningen, både i form af nye selvbetjeningsløsninger og en langt mere datadrevet indsigt i kundernes adfærd og behov.

- Vi bygger ikke en sammenhængende kundeforretning fra den ene dag til den anden, men retningen er sat. Nu sætter vi os også op ledelsesmæssigt til at tage en helt ny position på markedet, som ingen har taget før, og som jeg tvivler på, nogen er i stand til at gøre os efter, siger Claus Flyger Pejstrup.

Direktionen i Norlys A/S udgøres af administrerende direktør Claus Flyger Pejstrup, der hidtil har været koncerndirektør i Norlys med ansvar for slutkundeforretningen, og finansdirektør Jesper Vinter Barslund, som hidtil har været koncerndirektør for infrastruktur i Norlys.

Kontakter

Billeder

Claus Flyger Pejstrup, administrerende direktør i Norlys A/S
Claus Flyger Pejstrup, administrerende direktør i Norlys A/S
Download
Claus Flyger Pejstrup, administrerende direktør i Norlys A/S
Claus Flyger Pejstrup, administrerende direktør i Norlys A/S
Download
Claus Flyger Pejstrup, administrerende direktør i Norlys A/S
Claus Flyger Pejstrup, administrerende direktør i Norlys A/S
Download

Om Norlys

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern. Vi er ejet af flere end 800.000 andelshavere og leverer energi, ladestandere, tv, internet, og mobiltelefoni til danskerne.

Vi ejer landets største elnet, landets største fibernet og via vores ejerskab af Telia Danmark halvdelen af landets største mobilnet. Derudover ejer vi aktiemajoriteten i Norlys Energy Trading og den grønne, cirkulære industripark Greenlab, samt halvdelen af Eurowind Energy, der er en førende udvikler af solcelle- og vindmølleparker.

Vores 4.600 medarbejdere i Silkeborg, Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København kæmper for et grønt og digitalt Danmark. 

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye