Vejdirektoratet

Til- og frakørsel <50> Hørning lukker i tre måneder

Del

Fra den 1. juni til den 15. september spærrer Vejdirektoratet for til- og frakørsel <50> Hørning på E45 Østjyske Motorvej ved Aarhus. Spærring skyldes, at ramperne skal bygges om, så der kan blive plads til et 3. spor på motorvejen.

Vejdirektoratet er i gang med at udvide E45 omkring Aarhus med et 3. spor. I den forbindelse skal nødspor og kørebaner omkring til- og frakørselsramperne udbygges.

Da arbejdsforholdene er særligt snævre, er Vejdirektoratet nødt til at lukke for til- og frakørsel <50> Hørning i tre måneder. Det betyder, at trafikanter, der skal af eller på motorvejen her, må ud på en større omkørsel.

Trafikale konsekvenser

Vejdirektoratet spærrer for til- og frakørsel <50> Hørning i begge retninger i følgende tidsrum:

  • Fra lørdag den 1. juni 2024 til søndag den 15. september 2024

Trafikanter må i perioden ud på en større omkørselsrute via Genvejen og Aarhus Syd Motorvejen. Der vil være skiltet for omkørslen.

Der må forventes kødannelse i myldretiden samt forlænget rejsetid på grund af omkørsel på cirka fem kilometer ekstra. Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre.

Et ekstra spor på E45 

Vejdirektoratet udvider motorvej E45 mellem Kolding og Randers flere steder på en i alt 60 km lang strækning for at lette trafikken og de lange køer i myldretiden. Læs mere om udvidelsen af E45 og hold dig opdateret på de trafikale gener, mens der bygges på trafikinfo.dk

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye