Blåkläder Workwear først med virtuel skrædder

Del

Selvom Blåkläder allerede producerer 3.894 unikke håndværkerbukser, kan der stadigvæk være benlængder, taljestørrelser, lårtykkelser og udfordrende arbejdsstillinger, der gør, at man som håndværker ikke oplever et helt perfekt buksematch. Derfor har Blåkläder Workwear søsat en ny virtuel skrædder, Blåkläder Matchmaker, der guider brugeren igennem til det helt perfekte match ud fra en lang række forskellige kriterier. Dermed er nærmest skræddersyede håndværkerbukser nu endelig inden for rækkevidde – og umulige at leve uden, når man først har fundet dem.

Blåkläder Matchmaker er en virtuel skrædder, hvor brugeren skal svare på en række spørgsmål om kravene til blandt andet slidstyrke, strækbarhed, funktionalitet, pasform og høj synlighed.
Blåkläder Matchmaker er en virtuel skrædder, hvor brugeren skal svare på en række spørgsmål om kravene til blandt andet slidstyrke, strækbarhed, funktionalitet, pasform og høj synlighed.

Menneskekroppen kan som bekendt antage nærmest uendeligt mange skikkelser, og derfor har Blåkläder gennem årene udvidet antallet af håndværkerbukser til både mænd og kvinder. Det gør, at virksomheden i dag producerer intet mindre end 3.894 unikke håndværkerbukser i forskellige pasformer og designs. Og selvom man skulle tro, at det var tilstrækkeligt for at finde et perfekt match, lancerer Blåkläder nu det, der bedst af alt kan betegnes som en datingside for håndværkere og håndværkerbukser.

Blåkläder Matchmaker er således en virtuel skrædder, hvor brugeren skal svare på en række spørgsmål om kravene til blandt andet slidstyrke, strækbarhed, funktionalitet, pasform og høj synlighed. En avanceret algoritme matcher derefter håndværkerens krav til bukserne med lige præcis den model i Blåkläders sortiment, der passer perfekt til kravene.

  • Vi har brugt de seneste 50 år på at udvikle håndværkerbukser i et hav af varianter. Det tager godt to år at nå i mål med vores håndværkerbukser fra den første streg på papiret i designafdelingen, til bukserne syes på fabrikken. Hver buksemodel har sin egen helt unikke pasform for på bedste vis at imødekomme kravene til funktionalitet, holdbarhed og design. Men selv med så mange valgmuligheder kan man godt føle, at det ikke er kærlighed ved første blik. Derfor har vi lanceret en avanceret virtuel skrædder, der matchmaker håndværkerben med bukser. Både til kvinder og mænd. Det skulle gerne føre til evig kærlighed på buksefronten, siger René Christiansen, Country Manager for Blåkläder Workwear i Danmark.

 

Bukserne presses lige til grænsen

Blåkläder har 3.894 unikke håndværkerbukser, der løbende opdateres for at leve op til kravene fra de håndværkere, der bruger dem hver eneste dag. Det kan være et spørgsmål om ekstra plads i lommerne, øget slidstyrke bestemte steder eller en lille justering af tekstiler, sømme eller lynlåse, der hele tiden testes for at øge holdbarheden og brugbarheden. Det hele sker i Blåkläders test-laboratorium og af uafhængige test-virksomheder.

  • Vi går efter at designe bukser, der føles som om, de er skræddersyet til den enkelte bruger. Det kræver et intenst fokus på selv de mindste detaljer. Især i formgivningen af benene, der stiller store krav til pasformen, alt efter hvilke opgaver man arbejder med, kommenterer RoseMarie Näsström, produktudvikler i Blåkläder.

Nøgleord

Kontakter

Om Blåkläder

Blåkläder blev grundlagt i den svenske by Svenljunga i 1959, og virksomheden udvikler, producerer og distribuerer arbejdstøj, handsker og sikkerhedsfodtøj til alle professionelle faggrupper inden for håndværksfagene, industrien, transportsektoren, produktion og service. Blåkläder står for kvalitet, holdbarhed og funktionalitet, som virksomheden konstant arbejder med at forbedre. Virksomheden sælger sine produkter i 20 lande, og hovedkontoret ligger fortsat i Svenljunga i Sverige. Blåkläder har sine egne fabrikker i Sri Lanka og Myanmar, mere end 6.000 ansatte og en årlig omsætning på 2,4 mia. svenske kroner. Det gør Blåkläder til en af verdens førende producenter af kvalitetsarbejdstøj og det største brand inden for arbejdstøj i Norden. Læs mere på www.blaklader.com

Følg pressemeddelelser fra Blåkläder Workwear

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blåkläder Workwear

Kvindelige former kræver specialdesignet arbejdstøj25.8.2021 09:04:00 CEST | Pressemeddelelse

Antallet af kvinder i håndværksfagene er på vej op, og brancheorganisationen Dansk Byggeri forudser, at hele 28 procent af de danske håndværkere i bygge- og anlægsfagene vil være kvinder i 2028. Den strømpil har den svenske producent af bæredygtigt arbejdstøj Blåkläder taget til sig, og virksomheden har derfor gennem nogle år udviklet specialdesignet arbejdstøj til kvinder. Nu udvider Blåkläder kollektionen med endnu mere arbejdstøj, som tager højde for de kvindelige former.

Blåkläder lancerer ortopædiske sikkerhedssko21.6.2021 08:30:00 CEST | Pressemeddelelse

80 millioner. Så mange skridt tager en håndværker typisk gennem et helt arbejdsliv, og forkerte sikkerhedssko er en af de hyppigste årsager til langvarige slid- og belastningsskader. Den svenske producent af bæredygtigt arbejdstøj, Blåkläder, løfter derfor i dag sløret for en helt ny serie af ortopædiske sikkerhedssko. Skoene beskytter ikke alene mod udefrakommende skader, men har også den særlige egenskab, at de beskytter brugeren mod de langvarige skader, der kan opstå gennem et helt arbejdsliv med hårde overflader, skarpe genstande, kraftige tryk og langvarigt slid.

Nye sikkerhedssko fra Blåkläder beskytter mod langvarige slid- og belastningsskader27.5.2021 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

80 millioner. Så mange skridt tager en håndværker typisk gennem et helt arbejdsliv, og forkerte sikkerhedssko er en af de hyppigste årsager til langvarige slid- og belastningsskader. Den svenske producent af bæredygtigt arbejdstøj, Blåkläder, løfter derfor i dag sløret for en helt ny serie af sikkerhedssko. Skoene beskytter ikke alene mod udefrakommende skader, men har også den særlige egenskab, at de beskytter brugeren mod de langvarige skader, der kan opstå gennem et helt arbejdsliv med hårde overflader, skarpe genstande, kraftige tryk og langvarigt slid.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye