PwC

PwC i Aalborg flytter til nye lokaler på Skibsbyggerivej 5

Del

Efter mere end 30 år på Skelagervej 1A flytter PwC i Aalborg efter sommerferien til nye lokaler på Skibsbyggerivej 5. Dermed bliver revisions-, rådgivnings- og skattevirksomheden en del af et nyt og spændende hus i området omkring Østre Havn.

PwC Aalborg flytter til Skibsbyggerivej 5
PwC Aalborg flytter til Skibsbyggerivej 5

Pr. 16. september 2024 flytter PwC i Aalborg ind på Skibsbyggerivej 5. På 4. sal får de ca. 50 medarbejdere og partnere fra PwC flotte rammer med en attraktiv placering i området ved Østre Havn.

"Med de nye rammer får vi et moderne og fleksibelt videnhus, der kan være med til at skabe innovation og nye samarbejder - både for PwC i Aalborg og for vores kunder. Det gør vi for fortsat at kunne fastholde de dygtigste talenter, der kan betjene vores kunder på det højeste niveau," siger partner i PwC Aalborg Line Borregaard. 

PwC Aalborg ønsker at være en stærk lokal revisor og rådgiver for nordjyske virksomheder: 

“Ved at flytte i de nye lokaler på Skibsbyggerivej kan vi i endnu højere grad møde kundernes behov, og vi kan bl.a. tilbyde flere kundevendte arrangementer såsom konferencer, gå-hjem-møder mv.,” tilføjer Line Borregaard. 

På Skibsbyggerivej får PwC adgang til mødecenter og fællesarealer, og vi er samtidig tæt på Aalborg centrum og bevarer en stærk lokal tilstedeværelse.

“På Skibsbyggerivej får vi en synlighed og en placering midt i et område, som vi finder meget spændende. Derudover giver det optimale muligheder for at binde PwC's stærke kultur som et rart sted at være og samarbejde på tværs af vores forretningsområder - revision, skat og rådgivning - yderligere sammen,” slutter Line Borregaard. 

Om PwC

I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er ca. 2.800 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Globalt er vi 328.000 PwC'ere i 152 lande, og i Danmark er vi markedsledende. Mød os over hele landet. Vi er der, hvor du er. 

Succes skaber vi sammen … 

Følg pressemeddelelser fra PwC

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PwC

Erhvervsledere: AI medfører et større etisk ansvar for topledelsen7.6.2024 13:12:44 CEST | Pressemeddelelse

85 % af de danske erhvervsledere mener, at udviklingen inden for AI medfører et større etisk ansvar for topledelsen, men mange har ikke retningslinjer for brugen af AI. Samtidig står manglende viden og kompetencer i vejen for at komme i gang med AI-værktøjer. Det viser en ny undersøgelse fra VL og PwC, der netop er blevet præsenteret på VL Døgnet 6.-7. juni 2024 på Egeskov Slot på Fyn.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye