Energi Fyn

Kom til fiberfest i Bogense

Del

Den 4. juni fra kl. 14-19 inviterer Energi Fyn til fynsk fiberfest i Bogense Hallerne. Dagen byder på foredrag med Sara Lygum og masser af viden om mulighederne med fibernet.

Sara Lygum

Alt for mange ved ikke, at de har mulighed for at få fibernet. Det ligger lige uden for havelågen, og kan nemt blive lagt hele vejen ind i huset, så der er hurtigt internet til hele familien, men mange udnytter ikke muligheden.

- Stabilt og hurtigt internet er vigtigt for rigtig mange af os. Vi bruger det til alt fra streaming af film til hjemmearbejde, videomøder, lektier i skolen og gaming. Derfor er fibernet populært som aldrig før, men der er fortsat mange, som ikke er tilsluttet fibernettet, selvom de har mulighed for det. Mange ved ganske enkelt ikke, at de kan få en forbindelse, de ikke skal dele med naboen og genboen, og hvor nemt det egentlig er, fortæller Carsten Nedergaard Hansen, der er bredbåndsdirektør hos Energi Fyn, som tilbyder fibernet til 130.000 fynske husstande.

Derfor inviterer Energi Fyn til fiberfest i Bogense Hallerne tirsdag den 4. juni, så endnu flere kan blive opmærksomme på, hvor nemt det er at få glæde af fibernettet, og hvor mange muligheder det giver.

- Mange kan blot opgradere til et fiberprodukt hos deres nuværende internetudbyder. Det er nemt. Man bestiller blot et fiberprodukt hos ens nuværende udbyder. Har man ikke en fiberboks, bestiller man blot en fibertilslutning sammen med fiberproduktet, lyder det fra Carsten Nedergaard Hansen.

Mød Sara Lygum

Energi Fyn har allieret sig med Sara Lygum, der blandt andet er kendt fra programmet Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Sara Lygum sætter fokus på, hvordan fiber kan opgradere ens hverdag, bidrage til gladere familiemedlemmer og måske endda gøre ens hjem mere attraktivt, hvis det skal sælges.

Derudover kan de besøgende gå på opdagelse hos mange af de internetudbydere, der er på det fynske fibernet. Man kan møde Waoo, YouSee, Norlys, Ewii og Energi Fyn Erhverv og høre mere om de mange muligheder, der er for at vælge tv- og internetprodukter via fibernettet.

Gratis pølser og kaffe

Energi Fyn ruller pølsevognen og kaffevognen frem og sørger for underholdning til de mindste, mens de voksne kan nyde en gratis kop kaffe og blive klogere på mulighederne med fibernet.

Info om arrangementet:

  • Fiberfesten holdes tirsdag den 4. juni kl. 14-19 i Bogense Hallerne, Kristianslundsvej 2 i Bogense.
  • Kl. 16 holder Sara Lygum foredrag.
  • Mellem kl. 14 og 19 kan man møde de mange internetudbydere, der er på det fynske fibernet. Det drejer sig om Waoo, Norlys, YouSee, Ewii og Energi Fyn Erhverv.
  • Der er gratis adgang og Energi Fyn byder på en gratis pølse og kaffe.
  • Mellem kl. 15 og 18 er der ansigtsmaling for de mindste.
  • Man kan nemt tjekke, om man har adgang til fibernet på https://fiberalliancen.dk/faafiber

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Sara Lygum holder foredrag til fiberfesten i Gudme.
Sara Lygum holder foredrag til fiberfesten i Gudme.
Download

Om Energi Fyn

Energi Fyn er en moderne energikoncern, og vi er ejet af 220.000 fynske andelshavere.

Vi deltager aktivt i udviklingen af et bæredygtigt energisystem blandt andet via projekter inden for elektrificering, solceller, vindmøller, elbiler, varmepumper og energirådgivning.

Vi sælger el, naturgas, varmepumper og ladeløsninger, vi tilbyder forskellige bredbåndsløsninger, og vi etablerer og driver gadebelysningen i flere kommuner på Fyn, ligesom vi etablerer andre former for ude- og effektbelysning. Herudover håndterer vi afregning og kundeservice for flere forsyninger på Fyn. Energi Fyns datterselskab, Vores Elnet, ejer og driver elforsyningsnettet på størstedelen af Fyn.

Vi investerer i forskning, kultur og udvikling blandt andet via vores to fonde, som hvert år uddeler midler til projekter, der er til gavn for fynboerne og Fyn. 

Vores hovedsæde er placeret i Odense, hvor vi beskæftiger 400 medarbejdere på en række fagområder inden for teknik, administration, økonomi, kundeservice med mere. 

Følg pressemeddelelser fra Energi Fyn

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Energi Fyn

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye