DI - Dansk Industri

Erhvervslivet inviterer til stor EU-valgdebat med spidskandidaterne i Industriens Hus

Del

Europa-Parlamentsvalget bliver afgørende for danske virksomheders fremtid på det europæiske kontinent. Hvordan vil kandidaterne til Europa-Parlamentet tackle erhvervslivets udfordringer og sikre vækst, udvikling og arbejdspladser i Europa og Danmark? Det svarer syv spidskandidater på den 27. maj i Industriens Hus. Pressen er inviteret til at dække hele debatten.

Europa står overfor nogle store udfordringer, som kan veksles til helt unikke udviklingsmuligheder til gavn for alle borgere og virksomheder i EU, hvis de bliver grebet rigtigt an af beslutningstagerne i Bruxelles. I de kommende år skal vi løse store samfundsudfordringer som klimakrisen, den digitale transformation, sundhedsudfordringer og opruste i forhold til forsvar og sikkerhed. Løsningerne afhænger i høj grad af et stærkt erhvervsliv, der kan levere de nødvendige teknologier, produkter og kompetencer.

Desværre er der i dag bump på handelsvejene i Europa, og det sammenholdt med et betydeligt konkurrencepres fra USA og Kina, gør fremtiden usikker for de virksomheder, der skal være med til at løse de store samfundsudfordringer.

Den 27. maj vil det blive diskuteret ved erhvervslivets helt store EU-valgdebat med syv spidskandidater i Industriens Hus i København.

Deltagerne er Morten Løkkegaard (V), Niels Flemming Hansen (K), Henrik Dahl (LA), Stine Bosse (M), Kira Marie Peter Hansen (SF), Sigrid Friis (RV) og Kristoffer Hjort Storm (DD).  

DI’s topchef Lars Sandahl Sørensen byder velkommen og vil svare på spørgsmål og give interview efter aftale. Lykke Friis, direktør for Tænketanken EUROPA, styrer debatten.

Tilmelding og spørgsmål skal rettes til DI’s presserådgiver Ditte Rieland på mail dirh@di.dk.

Program:

08:30-09:00: Registrering og morgenmad

09:00-10:00: Debat

10:00-11:00: Kaffe, kage og mulighed for interviews med Lars Sandahl Sørensen og kandidater

Tid og sted: 

Den 27. maj kl. 08:30-10:00.

Industriens Hus

H.C. Andersens Boulevard 18,

1553 København V

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Presseinvitation: Sundhedsbosser debatterer fremtidens sundhedsvæsen21.6.2024 08:00:00 CEST | Presseinvitation

Sundhedsstrukturkommissionen har præsenteret deres rapport om modeller for indretning af fremtidens sundhedsvæsenet. Nu er det tid til at diskutere, hvilken model sundhedsvæsnets aktører mener er bedst for danskerne. Derfor inviterer Dansk Industri (DI) og MandagMorgen til konferencen: Et samlet, forebyggende sundhedsvæsen, hvor udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M), formand for Sundhedsstrukturkommissionen Jesper Fisker, adm. direktør i DI Lars Sandahl Sørensen og mange andre sætter fremtidens sundhedsvæsen på dagsordenen. Tid og sted: Onsdag den 26. juni kl. 9:30-15:00 i Industriens Hus Tilmelding sker på saru@di.dk senest den 25. juni kl. 16:00 Oplys navn og medie. Program: 9:00 Velkommen v. Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør, Dansk Industri 9:10 Fremlæggelse af Sundhedsstrukturkommissionens anbefalinger v. Jesper Fisker, formand for Sundhedsstrukturkommissionen 9:40 Debat: En ny sundhedsstruktur med patienten i centrum Emil Fannikke Kiær, erhvervs- og medlemsdirektør, Dansk I

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye