Haderslev Kommune

Nu kan du søge puljen til klimaprojekter for unge

Del

Er du mellem 15 og 24 år og har tilknytning til Haderslev Kommune, så kan du nu søge penge til dit klimaprojekt.

Haderslev Kommune kunne i starten af april offentliggøre, at Bloomberg Philantropies’ har doneret 1,1 millioner kroner til klimaindsatser drevet af unge i projektet “Youth Climate Action Fund”.

Nu kan puljen søges – første frist er 31. maj 2024. 

”Jeg vil opfordre alle unge i kommunen til at lægge hovedet i blød og sende os en ansøgning, hvis de har et godt projekt. Jeg håber, at flere unge finder sammen i en gruppe eller søger som klasse eller gennem en forening, så vi kan få en masse projekter ind, der gavner klimaet og styrker fællesskabet”, siger borgmester Mads Skau.

Projekterne skal være klimaorienterede og skal ledes og drives af unge selv, og hvert projekt kan støttes med ca. 7.000 - 35.000 kr.

De næste frister i 2024 er 30. juni, 18. august og 22. september.

Man kan læse mere om puljerne og søge på haderslev.dk/klimaprojekt 

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Økonomiudvalg indstiller, at direktør stopper i Haderslev Kommune23.4.2024 20:07:28 CEST | Pressemeddelelse

Økonomiudvalget i Haderslev Kommune har i dag besluttet at indstille til kommunalbestyrelsen, at samarbejdet med direktør for Børn og Kultur, Charlotte Veilskov, skal ophøre. Begrundelsen er, at økonomiudvalget ikke længere har den fornødne tillid til, at direktør Charlotte Veilskov kan lykkes med opgaven. Det er kommunalbestyrelsen, der træffer den endelige beslutning i sagen. Charlotte Veilskov er fritaget for tjeneste, indtil kommunalbestyrelsen træffer beslutning på kommunalbestyrelsesmødet. Det er hensigten, at dette kan ske den 30. april 2024, idet en fratrædelsesaftale på det tidspunkt forhåbentlig er på plads. I perioden fra direktør Charlotte Veilskovs fritagelse for tjeneste og frem til, at kommunalbestyrelsen træffer beslutning i sagen, varetager kommunaldirektøren funktionen som direktør for Børn og Kultur.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye