Tønder Kommune

Tilflyttere bydes velkommen af lokale ildsjæle

Del

Søndag den 2. juni holder Tønder Kommune den årlige tilflytterbrunch, hvor borgere der er flyttet til Kommunen det seneste år bydes velkommen til. 
Tema for årets tilflytterbrunch er ”Mød din Kommune”, hvor foreninger, kulturskole, jobcenter, sprogskole, sozialdienst, skoleforvaltning, tilflytterservice og kommunens lokalråd deler viden med tilflytterne, så de kan blive klogere på de tilbud og muligheder, der findes i kommunen.

Det er fjerde gang der holdes tilflytterbrunch i Tønder kommune, og som nogt nyt har man allieret sig med Tønder Festival, der vil fortælle om festivallens historie, om at være frivillig på festivallen ligesom de medbringer en musikalsk smagsprøve til tilflytterne.

- Jeg glæder mig til at hilse på de nye borgere. Det er hvert år en god oplevelse, når man sender tilflytterne hjem med både fyldte maver og en rygsæk fyldt med viden om alt det gode de kan opleve og bidrage med her i Kommunen, siger landdistriktskoordinator Karin Lorenzen, der har påtaget sig rollen som mikrofonholder på dagen.

Ud over de mange repræsentanter fra forvaltning og foreninger, deltager også borgmester Jørgen Popp Petersen, der i år for tredje gang i streg byder velkommen til og deltager i hele programmet.

Tilflytterne er inviteret via digital post i det tidlige forår.

 
Tilflytterne kan tilmelde sig på mailadressen hs2@toender.dk og af tilmeldingen skal der fremgå hvor mange der kommer fra husstanden, hvilket sogn man er flyttet til, og hvor mange voksne og børn der kommer. Skulle man som tilflytter ikke have modtaget invitationen, eller er den gået tabt i digitalpostkassen, er der stadig mulighed for at deltage, ved blot at sende en mail til ovenstående mailadresse.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Tønder Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Tønder Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye