Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del
Andersen Global lancerer medlemsvirksomhed i Belgien

Andersen Global starter nyt Andersen in Belgium, da samarbejdsvirksomheden siden 2022, Seeds of Law, bliver den første medlemsvirksomhed i landet til at skifte navn og komme ind under Andersen-brandet.

Andersen in Belgium er et advokatfirma med full service-ydelser. Det ledes af de to partnere og medstiftere, Leo Peeters og Koen de Puydt, samt Jan Ghysels, der indtrådte i forretningsudvalget i 2022. Firmaet specialiserer sig i selskabs- og erhvervsret, fast ejendom, bygge og anlæg, forvaltningsret og ansættelsesret. Derudover arbejder teamet tæt sammen med indenlandske og internationale kunder, herunder små og mellemstore virksomheder, børsnoterede virksomheder og iværksættere.

"Samarbejdet med medlems- og samarbejdsvirksomhederne i de seneste par år har styrket vores virksomheds kapacitet og styrket dens position på markedet," udtaler Leo. "At skifte til Andersen-brandet afspejler vores engagement i forhold til at give kunderne tværfaglige, gnidningsløse løsninger, der imødekommer deres skiftende behov i og uden for Belgien."

Mark Vorsatz, global bestyrelsesformand og CEO for Andersen, udtaler: "I den tid, hvor de var samarbejdsvirksomhed, imponerede Seeds of Law-teamet altid såvel kunder som kolleger med deres omfattende viden og fælles værdier. Beslutningen om at skifte til Andersen-brandet viser yderligere deres forpligtelse på gnidningsløs betjening af klienterne, da vi arbejder sammen om at være en førende global organisation."

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte og uafhængige medlemsvirksomheder, der består af skattejurister samt skatte- og værdiansættelseseksperter i hele verden. Andersen Global, der blev etableret i 2013 af den amerikanske medlemsvirksomhed Andersen Tax LLC, har nu mere end 16.000 eksperter i hele verden og en tilstedeværelse på over 450 lokaliteter gennem sine medlemsvirksomheder og samarbejdsvirksomheder.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

For at se dette indhold fra cts.businesswire.com, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Se kildeudgaven på businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20240515250734/da/

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com
DK
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye