Visa

Claus Richter bliver landechef for Visa Danmark

Del

26. maj starter Claus Richter som landechef for Visa Danmark. Med sig bringer han stor erfaring og forretningsforståelse for den danske betalingsbranche og -udvikling fra ledende stillinger i Nordea og P27.

Visas nye landechef, Claus Richter
Visas nye landechef, Claus Richter PR-foto

Claus Richter har arbejdet med betalinger i hele sin karriere. Hans løsningsorienterede tilgang med kunden i centrum vil videreudvikle Visas danske forretning.

”Det er med stolthed, at jeg påtager mig opgaven med at bygge videre på Visas forretning i Danmark. Min styrke ligger i at levere solide løsninger for vores kunder, og jeg ser frem til at lykkedes med det fantastiske Visa team i Danmark,” siger Claus Richter, og fortsætter:

“Det er både imponerende og inspirerende at blive del af den vidensbase, der findes blandt medarbejderne, og jeg glæder mig til den rejse vi, sammen med vores kunder, skal ud på.”

Philip Konopik, der er chef for Visa i Norden, siger om ansættelsen af Claus Richter som dansk Visa landechef:

”Med Claus Richter ombord får vi en leder, der har dyb forretningsforståelse og viden om betalingsbranchen i både Danmark og på tværs af Norden. Hans erfaring fra ledende stillinger i det nordiske betalingsøkosystem bliver en stor fordel for både nuværende og nye kunder. På samme tid vil jeg gerne takke Bente Iren Josefsen for hendes store arbejdsindsats med vores danske forretning ved siden af hendes arbejde i Norge og Island.”

Nøgleord

Kontakter

Om Visa

VISA (NYSE:V) er en global virksomhed inden for betalingsteknologi, der forbinder forbrugere, virksomheder, finansielle institutioner og regeringer i mere end 200 lande og som sikrer faste, sikre og pålidelige elektroniske betalinger. Vi opererer i et af verdens mest avancerede behandlingsnetværk - VisaNet - der er i stand til at håndtere mere end 65.000 transaktionsomkostningsbeskeder i sekundet, med beskyttelse mod svindel for forbrugerne og sikker betaling for de handlende. Visa er ikke en bank og udsteder ikke kort, give kredit eller bestemmer priser og gebyrer for forbrugerne. Visas innovationer gør det imidlertid muligt for sine finansielle kunde at tilbyde forbrugere flere valgmuligheder: betale med det samme med debitkort, betale forud med prepaid eller betale senere med kreditprodukter. For mere information, besøg vores hjemmeside (www.visaeurope.com), Visa Vision bloggen (www.vision.visaeurope.com), og @VisaEuropeNews.

Følg pressemeddelelser fra Visa

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Visa

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye