E.ON Drive Infrastructure Denmark åbner lynladestation ved Lillebælt Syd

Del

Pinsen står for døren og nu kan du lade op ved Infoteria Lillebælt Syd med seks lynladeudtag med 400 kW. Indenfor to uger vil der være 16 udtag tilgængelig, så den stigende grad af elbiler der triller forbi Lillebælt Syd kan atter blive serviceret.

E.ON Drive Infrastructure Denmark ved Lillebælt Syd
E.ON Drive Infrastructure Denmark ved Lillebælt Syd E.ON Drive Infrastructure Denmark

I starten af 2024 vandt E.ON Drive Infrastructure Denmark en del af udbuddet fra Vejdirektoratet på Lillebælt Syd, og inden pinsens er de første seks ladepunkter klar til atter at servicere elbilerne, der triller forbi.

”Vi er stolte over at vi nu kan tilbyde endnu mere lynopladning i Danmark, og med vores lynladestation ved Lillebælt Syd der om lidt har 16 ladeudtag klar med en drive through løsning, har vi også fået sat strøm til Fyn, men kan nu også tibyde lynladning fra Hirtshals til København og til den tyske grænse.” siger Morten Hersoug, Administrende Direktør i selskabet E.ON Drive Infrastructure Denmark, der er en del af et pan-europædiske selskab, der står for opsætning og drift af ladestander i 10 europædiske lande.

Ved færdiggørelsen af stationen inden udgangen af maj måned, vil der være 16 stk. 400 kW lynladeudtag, der kan lade en bil fra 10%-80% på mellem 20 minutter alt efter bilens ladekurve.

”I partnerskabet med E.ON Drive Infrastructure Denmark får vi endelig opladning igen, og denne gang med en spændende europædisk partner. Vi glæder os til et godt partnerskab med E.ON Drive Infrastructure Denmark, for med deres anderledes tilgang og iver for at få sat ladestandere op her på Lillebælt Syd, viser de i hvert fald mig, at de gerne vil elbilerne, ligesom som vi vil,” siger Mette Skals, der er ejer af Infoteriaet Lillebælt Syd.

E.ON Drive Infrastructure Denmark forventer at kunne invitere til den officielle åbning af stationen i juni måned.

Kontakter

Billeder

E.ON Drive Infrastructure Denmark ved Lillebælt Syd
E.ON Drive Infrastructure Denmark ved Lillebælt Syd
Download

Om E.ON Drive Infrastructure

E.ON Drive Infrastructure (EDRI) er en paneuropæisk markedsledende operatør af ladestationer, som ejes af E.ON-koncernen. EDRI bygger, ejer og driver offentlig ladeinfrastruktur til alle typer af elektriske køretøjer. Virksomhedens formål er at skabe en bæredygtig verden ved at tilbyde opladning til alle overalt. Teamet beskæftiger i øjeblikket 100 personer og driver mere end 5.000 offentlige ladepunkter i 10 europæiske lande: Sverige, Danmark, Tyskland, Polen, Storbritannien, Tjekkiet, Norge, Italien, Ungarn og Rumænien.

Sammen med lokale partnere vil EDRI udvide sit netværk ved at installere 1.000 ekstra lynladere om året. Find mere information på www.edri.com

Følg pressemeddelelser fra E.ON Drive Infrastructure Denmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra E.ON Drive Infrastructure Denmark

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye