Esbjerg Kommune

Musik og magi får Esbjerg Kommune til at summe af Sommerliv

Del

Igen i år slår sommerens koncerter i Byparken i Esbjerg tonen an til musik og hygge. Samlet byder programmet for Sommerliv på masser af dejlige aktiviteter som musik, cirkus og trylleri rundt i kommunens sommerland, og det hele er gratis.

Sommeren står for døren, og rundt i Esbjerg Kommune venter herlige sommereventyr. Programmet for Sommerliv er nemlig klar med gode oplevelser for alle aldre. Det gælder bl.a. de gratis sommerkoncerter i Byparken i Esbjerg, der fire onsdag aftener i juli lægger scene til musik i forskellige genrer, så der er noget for enhver smag.

Første navn på scenen er Mike Andersen, der er en sand blueshåndværker med en stærk stemme og et sikkert greb om guitaren. Onsdagen efter kan publikum glæde sig til at synge med på de største hits fra en af Danmarks mest kendte popsangere. Her er det nemlig Thomas Helmig Jam, der spiller op til fest. Til den tredje koncert er der viser på programmet, og aftenens kunstner, Bo Evers, er med sine moderne viser kendt for et umiddelbart sprog, fantastisk fingerspil og ærlige tekster. Den sidste aften i Byparken byder på en hyldest til de største musikalske divaer, når Diva Hits giver den gas med de helt store ballader fra pop- og musicalgenren.

Der er lagt op til fest og hygge i den sommergrønne bypark, og publikum er velkomne til at pakke en picnickurv med mad og drikke. Der er ikke udskænkning til koncerterne.

26 arrangementer i hele kommunen

Foruden de fire sommerkoncerter er der masser af gode oplevelser i vente i sommerlandet. Igen i år har Esbjerg Kommunes Sommerlivs-pulje nemlig sikret gratis kulturaktiviteter for små og store rundt i hele kommunen. Ti forskellige tilbud med i alt 27 arrangementer turnerer rundt i kommunen og lægger vejen forbi f.eks. Vognsbølparken, gågaden og Mennesket ved Havet i Esbjerg, domkirkepladsen og museumshaven i Ribe, biblioteket i Bramming, SuperBrugsen i Tjæreborg, præstegårdshaven i Gørding og Vadehavscentret i Vester Vedsted. Aktiviteterne begynder i uge 26, som er ugen op til skolernes sommerferie, og strækker sig frem til uge 31. Mens børnene bl.a. kan se frem til trommer, trylleri og cirkus, kan de voksne glæde sig til oplevelser i musikkens verden.

Formanden for Kultur & Fritidsudvalget, Jakob Lose, glæder sig til igen i år at opleve Esbjerg Kommune summe af sommerliv.

”Om sommeren puster mange af os ud fra hverdagens travlhed og samler nye kræfter ved at komme ud og opleve noget rart sammen. Det tilbyder Sommerliv lige her i vores eget skønne sommerland, og jeg håber, at mange børn, unge og voksne vil gribe chancen og tage del i alle de gode og gratis aktiviteter. Det gælder også sommerkoncerterne i Byparken, som vi ved, at mange holder af og glæder sig til, og med årets stærke program er det oplagt at bruge sommeraftenerne på at høre god musik under åben himmel,” siger Jakob Lose.      

Sommerliv

Find hele programmet for Sommerliv her.

Koncerter i Byparken

Alle koncerter bliver spillet i Byparken i Esbjerg kl. 19.30, og tilskuerne skal selv medbringe mad og/eller drikkevarer, hvis de ønsker det.

3. juli: Mike Andersen Band

10. juli: Thomas Helmig Jam

17. juli: Bo Evers

24. juli: Diva Music

   

Kontakter

Jakob Lose, formand for Kultur & Fritidsudvalget, tlf. 26 74 40 53, jl@esbjerg.dk

Billeder

Den 3. juli spiller Mike Andersen Band i Byparken i Esbjerg.
Den 3. juli spiller Mike Andersen Band i Byparken i Esbjerg.
Download
Den 10. juli spiller Thomas Helmig Jam i Byparken i Esbjerg.
Den 10. juli spiller Thomas Helmig Jam i Byparken i Esbjerg.
Download
Den 17. juli spiller Bo Evers i Byparken i Esbjerg.
Den 17. juli spiller Bo Evers i Byparken i Esbjerg.
Download
Den 24. juli spiller Diva Music i Byparken i Esbjerg.
Den 24. juli spiller Diva Music i Byparken i Esbjerg.
Download

Om Esbjerg Kommune

Esbjerg er landets femtestørste by og Danmarks EnergiMetropol. Vi har sat ambitiøse klimamål og går forrest i den bæredygtige udvikling, hvor byen spiller en central rolle for hele Europas grønne kurs.

I Esbjerg Kommune er pionerånd og viljen til fremdrift en del af DNA'et, og der er ikke langt fra idé til handling. Vores nye mål for Esbjerg er at blive et fyrtårn inden for oplevelser og kultur. Her er allerede masser af spændende muligheder, og nu sætter vi turbo på, så endnu flere får øje på Esbjerg.

Danmarks ældste by, Ribe, ligger i Esbjerg Kommune, og her emmer det af kultur og charme, lige som stationsbyen Bramming er populær og driftig. Samtidig nyder Esbjerg Kommune godt af en perlerække af aktive landsbyer med stærke fællesskaber.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye