Lancering af mobil Indeklimaløsning til sikring af luftkvalitet i kritiske områder på dyreklinikker- og hospitaler.

Del

I hjertet af hver dyreklinik og dyrehospital er der en konstant strøm af aktivitet. Dyr i nød, bekymrede ejere og dedikerede dyrlæger, der arbejder utrætteligt for at sikre, at hver eneste patient får den bedst mulige pleje. Men med denne konstante aktivitet følger også en række udfordringer – især når det kommer til luftkvaliteten i faciliteterne. Bakterier, vira, støv, kemikalier, lugte og potentielt smitsomme sygdomme kan gøre luften tung og usund at indånde. Det er netop derfor, vi med stolthed annoncerer lanceringen af Airgle® Medical Grade enheder, som snart bliver tilgængelig for dyrehospitaler og dyreklinikker.

Simpel løsning til forbedret luftkvalitet i veterinærbranchen

Airgle® Medical Grade enheder er medicinsk godkendt luftteknologi oprindelig konstrueret til hospitaler og sundhedssektoren; det er en mobil løsning der kan transformere arbejdsmiljøet på dyrehospitaler og klinikker. De medicinsk godkendte enheder er designet til at bekæmpe luftbårne infektioner og forurenende stoffer, hvilket skaber en sundere atmosfære for både dyr og personale.

Renere luft, sundere miljø

En af de mest markante fordele ved de medicinske enheder er evnerne til at forbedre luftkvaliteten markant. Udstyret med et avanceret cHEPA-filter fjerner enheden effektivt partikler så små som 0,003 mikrometer med en effektivitet på 99,999%. Dette betyder, at miljøfremmede partikler, gasarter, kemi, dyrehår/skæl, støv, bakterier og vira hurtigt fjernes fra luften, hvilket reducerer risikoen for luftbårne sygdomme. Dette er især vigtigt i behandlingsrum og venteværelser, hvor mange dyr og mennesker opholder sig samtidig. 

Reduktion af ubehagelige lugte og kemi/gasforbindelser

Udover at fjerne partikler, anvender de medicinske enheder aktivt kul fra kokosnøddeskaller til at opsamle og eliminere skadelige kemikalier og ubehagelige lugte. Dette skaber et mere behageligt og sundt arbejdsmiljø, fri for generende lugte, gas -og kemiforbindelser i luften.

Mobilitet og omkostningseffektivitet

Traditionelle indeklimasystemer kan være omkostningstunge og besværlige at installere. De mobile løsninger tilbyder en mere fleksibel og økonomisk mulighed for en forbedring af det fysiske arbejdsmiljø og en sikring af det generelle indeklima. De mobile enheder kan hurtigt, let og billigt flyttes mellem forskellige rum og områder efter behov, hvilket sikrer optimal luftkvalitet overalt i klinikken uden de store investeringer og installationer, der normalt kræves af faste systemer.

Støjsvag og effektiv

En anden stor fordel er enhedernes bemærkelsesværdige stille drift. Den ultra lydsvage motorteknologi sikrer, at løsningerne ikke stresser dyrene eller forstyrrer personalet, selv når den arbejder på høj effekt. Dette gør den ideel til brug i operationsstuer, behandlingsrum og venteværelser, hvor ro og fred er afgørende.

Nem kontrol og overvågning

Med den intelligente kontrolteknologi i Airgle®-appen kan administratorer fjernovervåge og styre luftkvaliteten i realtid. Dette sikrer optimale forhold døgnet rundt og giver mulighed for smart regulering af hastighed og drift, samt overvågning af filtertilstanden. Denne teknologi gør det muligt at administrere flere enheder fra forskellige lokationer, hvilket gør Airgle® Medical Grade til en ideel løsning for også større veterinære faciliteter.

En investering i sundhed og velvære

Ved at investere i medicinsk godkendt indeklimastyring investerer dyrehospitaler og klinikker i et bedre arbejdsmiljø, hvilket resulterer i gladere og sundere personale og patienter. Med renere luft, færre allergener, færre lugte og en markant reduceret risiko for luftbårne infektioner kan både dyr og mennesker trække vejret sikkert og arbejde mere effektivt.

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra GC Healthcare

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra GC Healthcare

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye