All Things Live ApS

Popstjerneskuddet DAYYANI tager opskriften på kærlighed med på tour

Del

I starten af 2025 drager DAYYANI på tour og udover kendte hits medbringer hun også helt ny musik fra sit længe ventede debutalbum ’Recipe For Love’. 

DAYYANI
DAYYANI FOTO: Jasko Bobar

Dansk-iranske Isabella Dayyani har skabt et dragende univers af sjælfuld, energisk popmusik fra en ung kvindes perspektiv. Med en musikalsk tyngde man sjældent ser i mainstream pop, byder DAYYANI på alt fra popsmaskere i bedste Y2K-stil, til mere følelsesladede og indadskuende sider af sig selv. 

2 år på landevejen med den danske indie-sensation Ganger har været et safe space, til at udvikle sin egen kunstneriske stil, og hun har brugt den tid på at cementere sig som en af de mest lovende nye kunstnere. På livefronten leverer DAYYANI et formidabelt og energisk show, der uundgåeligt sætter gang i festen. Det har bragt hende forbi en række af festivaler, herunder Roskilde Festival, SPOT Festival og Reeperbahn Festival i Tyskland. Her bakkes hun op af nogle de mest talentfulde unge musikere fra Aarhus, der med alt fra percussion til skarpe koreografier skaber en uimodståeligt fængende energi.

I 2025 medbringer DAYYANI ikke blot sit fantastiske liveshow, men også ny musik til sine fans landet over. Debutalbummet ’Recipe for Love’ som udkommer i efteråret 2024, markerer en ny æra for DAYYANI som kunstner og er et stærkt popalbum der bevæger sig inden for genrerne house og electropop. Hun har inddrage sit musikalske ophav, ved at invitere sine forældre, der begge er musikere, samt sine venner og sit band ind i albumprocessen. På den måde har hun skabt en inspirerende musikalitet inden for det elektronisk baserede lydlandskab. Det bliver aftener i musikkens og kærlighedens tegn, når DAYYANI drager på tour. 

DAYYANI - RECIPE FOR LOVE TOUR 2025

13. FEBRUAR – SKRÅEN, AALBORG

14. FEBRUAR – PLATFORM K, HORSENS

15. FEBRUAR – KEDELHUSET, SILKEBORG

20. FEBRUAR – TOLDKAMMERET, HELSINGØR

21. FEBRUAR – FERMATEN, HERNING

22. FEBRUAR – SPILLESTEDET THY, THISTED

27. FEBRUAR – POSTEN, ODENSE

28. FEBRUAR – LILLE VEGA, KØBENHAVN

1. MARTS – VOXHALL, AARHUS

BILLETSALGET STARTER 16. MAJ KL. 11.00

MERE INFO: ALLTHINGSLIVE.DK

Nøgleord

Kontakter

Billeder

DAYYANI
DAYYANI
Download
DAYYANI - Recipe For Love Tour 2025
DAYYANI - Recipe For Love Tour 2025
Download

Om All Things Live

All Things Live Denmark er tidligere ICO Concerts, som er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og er gennem mere end 30 år en af de førerende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 600 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter med internationale og lokale artister samt lokal og international comedy.

Vi beskæftiger os med alle typer kunstnere, og vores repertoire spænder bredt fra rock, over opera og hiphop til de allerstørste pop-navne, og vi har arrangeret koncerter med blandt andre The Rolling Stones, Rammstein, Justin Bieber, Céline Dion, Katy Perry, Sam Smith, Andrea Bocelli, Michael McIntyre, Kevin Hart, Trevor Noah, MORTEN, Fabräk, Pauline, Nabiha og lavet lokale comedy tours med Heino Hansen, Ruben Søltoft og BROS.

Følg pressemeddelelser fra All Things Live ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra All Things Live ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye