LEGOLAND Billund

Hotel LEGOLAND med nyt koncept: Wine Maker’s Dinner med vinsmagning og fire retters middag

Del

Torsdag den 6. juni prøver Hotel LEGOLAND noget helt nyt. De inviterer til Wine Maker’s Dinner, som byder på lækker vin og fire retters middag i Adventure restauranten. 

Oliver Müller fra Wagner Stempel
Oliver Müller fra Wagner Stempel

Lækker mad og vin. Det er, hvad man kan forvente, hvis man vil med til et helt nyt koncept på Hotel LEGOLAND, som ligger rigtig godt i tråd med et større fokus på vin. 

- Vi har I år fået en ny vinleverandør – Vinmonopolet, og det betyder blandt andet, at vi har fået et nyt vinkort, og vi gør rigtig meget ud af at uddanne vores tjenere, så de har masser af viden om den vin, vi serverer i restauranterne på Hotel LEGOLAND, siger Mette Knudsen, som er restaurantchef på Hotel LEGOLAND. 

Derfor glæder hun sig også til at prøve et helt nyt koncept af, hvor Oliver Müller fra Wagner Stempel og Peder Krüger fra Vinmonopolet kommer og præsenterer de vine, der bliver serveret til maden. 

- Vi vil gerne give vores gæster en fantastisk aften, hvor de kan smage mange forskellige slags vin og samtidig få en rigtig lækker middag. Vores vinleverandør vil også være med hele aftenen, så hvis man har interesse i vin, så kan man helt sikkert blive klogere, forklarer Mette Knudsen. 

Mulighed for at købe vin med hjem

Og hvis man kan lide det, man smager på, så er det også muligt at købe lidt med hjem, og restaurantchefen lover, at det bliver til nogle gode priser. 

- Vi håber rigtig meget, at der er mange fra lokalområdet, der har lyst til at komme og prøve vores nye koncept, og vi har også sørget for, at der er mulighed for at få lidt med hjem til rigtig gode priser, slutter Mette Knudsen. 

Wine Maker’s Dinner starter med velkomstbobler i Atlantis kl. 17.00, og derefter serveres der to tilpassede vine pr. servering. Prisen er 895 kr. pr. person, og man tilmelder sig ved at skrive til conference@legoland.dk. Eventuelle spørgsmål kan stilles til restaurantchef Mette Knudsen på tlf. 2922 8096. 

Kontakter

Billeder

Oliver Müller fra Wagner Stempel
Oliver Müller fra Wagner Stempel
Download
Wagner Stempel Vinmark
Wagner Stempel Vinmark
Download
Peder Krüger fra Vinmonopolet
Peder Krüger fra Vinmonopolet
Download
Michael Andersen - F&B Manager, Heidi Lorentzen - Køkkenchef, Mette Knudsen - Restaurantchef og Kari Brandsgård - Hotel Director i forbindelse med at Hotel LEGOLAND fik økologisk spisemærke
Michael Andersen - F&B Manager, Heidi Lorentzen - Køkkenchef, Mette Knudsen - Restaurantchef og Kari Brandsgård - Hotel Director i forbindelse med at Hotel LEGOLAND fik økologisk spisemærke
Download

Følg pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye