All Things Live ApS

Internetfænomenet og comedykometen Ziwe kommer til Danmark

Del

Hun er på listen over TIMEs Next Gen Leaders, har udgivet et album og har haft late night sketch show i eget navn – oplev multitalentet og fænomenet Ziwe i Danmark på liveturnéen The Black Friend Tour 28. juni.

Ziwe
Ziwe

Ziwe er en talentfuld komiker, forfatter og skuespiller, der har taget internettet med storm og fanget publikum ikke kun i hjemlandet USA med sin karakteristiske umiddelbare, begavede og fremtrædende kommentarer til emner som etnicitet og politik. For dette er hun ligeledes blevet fremhævet af Forbes Under 30 og har opnået kritikerros hos medier som blandt andre The New York Times, TIME og Variety.

Hun har været vært på sit eget A24-producerede late-night variety sketch show Ziwe, hvor hun allerede i showets første sæson havde besøg af prominente gæster som Fran Leibowitz, Gloria Steinem og Stacey Abrams, og sæson 2 havde navne som Chet Hanks, Emily Ratajkowski,

Julia Fox, Drew Barrymore og Michael Che på gæstelisten.

Hendes friske tilgang til TV-journalistik, som for alvor tog fart på hendes egne social media platforme under pandemien, har sikret hende en plads på listen over TIMEs 100 Next Gen Leaders, og hun er blevet udråbt som en multifaceteret generationsstemme inden for comedy.

Talenterne er nemlig mange hos den unge amerikaner, og i 2021 udgav hun tilmed et album med sange fra sit show på Showtime med titlen Ziwe: A Famously Iconic Soundtrack, som er tilgængeligt på Apple Music og Spotify, og hun har planer om at udgive mere musik i de kommende måneder. Hun har ligeledes udgivet en bog, spillet med i flere serier og begyndte comedy-karrieren som praktikant på Comedy Central og blev forfatter på et late-night TV-show som bare 25-årig.

I 2024 står den på liveshows i hele verden på The Black Friend Tour, som fans i Danmark ligeledes kan glæde sig til at opleve, når Ziwe besøger Bremen Teater i København til juni.

ZIWE – THE BLACK FRIEND TOUR
28. JUNI 2024 – BREMEN TEATER, KØBENHAVN
BILLETSALGET STARTER: 17. MAJ KL. 10
BILLETSALG VIA: ALLTHINGSLIVE.DK / BREMENTEATER.DK / TICKETMASTER.DK

Nøgleord

Links

Om All Things Live

All Things Live Denmark er tidligere ICO Concerts, som er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og er gennem mere end 30 år en af de førerende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 600 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter med internationale og lokale artister samt lokal og international comedy.

Vi beskæftiger os med alle typer kunstnere, og vores repertoire spænder bredt fra rock, over opera og hiphop til de allerstørste pop-navne, og vi har arrangeret koncerter med blandt andre The Rolling Stones, Rammstein, Justin Bieber, Céline Dion, Katy Perry, Sam Smith, Andrea Bocelli, Michael McIntyre, Kevin Hart, Trevor Noah, MORTEN, Fabräk, Pauline, Nabiha og lavet lokale comedy tours med Heino Hansen, Ruben Søltoft og BROS.

Følg pressemeddelelser fra All Things Live ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra All Things Live ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye