DEAS

DEAS Group frasælger sit danske administrationsben, DEAS A/S

Del

Danmarks største ejendomsadministrator og serviceleverandør, DEAS A/S, er blevet solgt til finske PHM Group, og bliver dermed blandt de største ejendomsserviceleverandører i Nordeuropa. DEAS Asset Management A/S fortsætter som en dedikeret nordisk udbyder af fund og asset management. 

Rikke Lykke, CEO, DEAS Group
Rikke Lykke, CEO, DEAS Group

DEAS Group opererer inden for to nøgleområder; DEAS A/S, den største udbyder af ejendomsforvaltning og andre ejendomsservices i Danmark, og DEAS Asset Management A/S, en førende nordisk udbyder af fund og asset management. Med opkøbet af DEAS A/S vil PHM Group kunne tilbyde en bred vifte af tjenester og ekspertise inden for ejendomsvedligeholdelse og -administration i Danmark.  

Sammen vil PHM Group og DEAS A/S levere fremtidssikret og digitaliserede serviceydelser for at sikre fortsat dedikation og ekspertise under det nye ejerskab. 

Denne kombination stemmer overens med strategien tegnet af Rikke Lykke, CEO for DEAS Group, om at udvide DEAS A/S internationalt. 

"I løbet af de seneste år har DEAS A/S udviklet sig til en nutidig og fremsynet virksomhed, en rejse der vil fortsætte med PHM Group. Gennem denne transaktion har vi identificeret den rette fremtidige ejer for DEAS A/S, hvilket bringer fordele til vores medarbejdere, investorer og investorers lejere. De kan alle se frem til fortsat dedikation, ekspertise og kvalitetsservice under det nye ejerskab," siger Rikke Lykke, CEO for DEAS Group. 

"Vi er begejstrede for at starte vores rejse sammen med DEAS A/S. Sammen vil vi være i stand til at tilbyde vores kunder et omfattende udvalg af vedligeholdelses- og ejendomsforvaltningstjenester i hele Danmark," siger Kasper Bygholm, CEO for PHM Denmark ApS, som allerede ejer flere danske virksomheder inden for ejendomsadministration og -services. PHM Group, ligesom DEAS A/S, kombinerer en stærk lokal tilstedeværelse med skala, ekspertise og investering. 

DEAS Asset Management A/S vil fortsætte som en dedikeret udbyder af fund og asset management til lokale og internationale investorer i Danmark, Finland, Norge og Sverige. Som en selvstændig enhed, med et dedikeret og dygtigt team af eksperter, vil DEAS Asset Management A/S drage fordel af et klart fokus på sit kerneområde: Fund og asset management. 

Ved closing af salget af DEAS A/S vil Rikke Lykke træde tilbage som CEO for DEAS A/S og fortsætte som CEO for DEAS Asset Management A/S. 

"At opleve medarbejdernes arbejdsmoral og dedikation i DEAS A/S har været et privilegium, og deres indsats har været afgørende for de fremskridt, vi har gjort mod vores strategiske mål. DEAS A/S bevæger sig nu videre med PHM Group, hvilket jeg er overbevist om vil give et godt hjem for virksomheden. Jeg er glad for den fortsatte tillid fra Montagu og ser frem til at fortsætte samarbejdet med det dygtige team på tværs af Norden og investorerne i DEAS Asset Management A/S," siger Rikke Lykke. "Min prioritet er at sikre en glidende overgang af DEAS A/S til PHM Group og at støtte den fortsatte udvikling af DEAS Asset Management A/S i Norden." 

Bestyrelsesformand for DEAS Group, Sonny Nielsen, tilføjer: "På vegne af bestyrelsen for DEAS Group og hovedaktionæren Montagu er jeg glad for, at DEAS A/S vil blive en del af PHM Group og fortsætte sin positive udvikling som en del af en international ejendomsservicegruppe. Vi ser frem til at understøtte den fortsatte vækst og udvikling af DEAS Asset Management A/S, som er blevet en førende aktør med en stærk tilstedeværelse i hvert af de nordiske lande. Der er behov for fortsat konsolidering af fund og asset management-branchen i Norden, som DEAS Asset Management A/S har været en del af siden DEAS Groups succesfulde overtagelse af Aberdeen Standard Investments' direkte nordiske ejendomsaktiviteter i 2021." 

Transaktionen er underlagt almindelige reguleringsgodkendelser, herunder godkendelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. 

Om DEAS Asset Management A/S

DEAS Asset Management A/S er et førende pan-nordisk fund og asset management selskab med et samlet AuM på cirka 51,4 milliarder kr. og mere end 500 aktiver i Danmark, Finland, Sverige og Norge. DEAS Asset Management A/S arbejder sammen med såvel lokale, regionale og internationale investorer fra kontorer i København, Aarhus, Stockholm, Helsinki, Oslo og Trondheim. Teamet består af 100 ejendomsspecialister inden for fund management, asset management, transaktioner, projektudvikling og rådgivning omkring ejendomsfinansiering. DEAS Asset Management A/S forvalter ejendomme indenfor alle de væsentlige ejendomssektorer og forskellige risikoprofiler.  

Om DEAS A/S 

DEAS A/S er en ejendomsadministrator med over 30 års erfaring. På vegne af private og institutionelle ejendomsinvestorer leverer DEAS A/S økonomisk og teknisk ejendomsforvaltning samt tilhørende tjenester til en portefølje på mere end 2.000 ejendomme fordelt over hele Danmark. DEAS A/S har et dedikeret team på flere end 900 ejendomsspecialister inden for lejeadministration, facilitetsservice, projektledelse, energistyring, klima- og bæredygtighedsrådgivning samt offentlig-private partnerskaber (OPP).  

DEAS A/S har hovedkontor i København med kontorer i Aarhus og Aalborg. 

Om PHM Group

PHM Group er leverandør af vedligeholdelse af boligejendomme. Vi tager ansvar for mennesker ved at passe på deres omgivelser. PHM Group består af de bedste lokale virksomheder, som deler de samme værdier og motiver: iværksætteri og en fair og ansvarlig måde at arbejde på. Vi mener, at det eneste, der er bedre end lokal service, er lokal service med store ressourcer. Med PHM Group behøver du ikke vælge mellem din kendte lokale iværksætter og en stor udbyder. Med PHM Group får du begge dele. 

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye