Esbjerg Kommune

Invitation til pressen: Bliv akkrediteret til Esbjerg Festuge

Del

Er du fotograf eller journalist, så er du meget velkommen til at komme og dække Esbjerg Festuge. Du kan akkreditere dig til de forskellige koncerter via hjemmesiden.

Hos Esbjerg Festuge vil vi altid gerne hjælpe pressen med at besvare spørgsmål, etablere kontakt til diverse aktører, stille op til interviews og hvad end der ellers måtte være behov for.

Esbjerg Festuge er igen i år garant for en masse gode oplevelser for både store og små. Vi hjælper meget gerne pressen med at finde de mange gode historier.

På vores side for pressen på hjemmesiden er det både muligt at finde nyheder fra festugen. Ligesom du kan downloade billeder til fri afbenytteslse med akkrediteringen: Foto: Esbjerg Kommune.

Du skal blot højreklikke på billedet og klikke på download. Mangler I specifikke billeder, så spørg os endelig.

Bliv akkrediteret

Som journalist eller fotograf med tilknytning til et medie, kan du blive akkrediteret til foto graven foran den store scene på Torvet. Så du kan få nogle fede billeder i kassen fra de mange koncerter.

Vi har netop åbnet op for akkrediteringen på vores hjemmeside.
Her er der en formular, der lige skal udfyldes, så akkrediteringen kan komme på plads.

Vi glæder os til at se jer til Esbjerg Festuge 7. - 15. juni 2024!

Kontakter

Kirsten Bisgaard Kirchner, eventchef i Esbjerg Kommune
Mail: kikir@esbjerg.dk
Mobil: 20336266

Susanne Terman Pedersen, ansvarlig for pressen til Esbjerg Festuge
Mail: sukp@esbjerg.dk
Mobil: 60247029

Om Esbjerg Kommune

Esbjerg er landets femtestørste by og Danmarks EnergiMetropol. Vi har sat ambitiøse klimamål og går forrest i den bæredygtige udvikling, hvor byen spiller en central rolle for hele Europas grønne kurs.

I Esbjerg Kommune er pionerånd og viljen til fremdrift en del af DNA'et, og der er ikke langt fra idé til handling. Vores nye mål for Esbjerg er at blive et fyrtårn inden for oplevelser og kultur. Her er allerede masser af spændende muligheder, og nu sætter vi turbo på, så endnu flere får øje på Esbjerg.

Danmarks ældste by, Ribe, ligger i Esbjerg Kommune, og her emmer det af kultur og charme, lige som stationsbyen Bramming er populær og driftig. Samtidig nyder Esbjerg Kommune godt af en perlerække af aktive landsbyer med stærke fællesskaber.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye