3byggetilbud.dk

Pilen peger opad: Byggelysten buldrer derudad

Del

2024 ser ud til at blive et godt år for de danske håndværkere. I hvert fald hvis du spørger landets førende formidler af renoveringsopgaver, 3byggetilbud.dk, som melder om stor efterspørgsel på håndværkere. Flere igangsætter en renoveringsopgave – og størrelsen på de projekter, der igangsættes, har aldrig været større.

Håndværker udfører arbejde på tag.
3byggetilbud.dks tilknyttede håndværkere får historisk mange opgaver i ordrebøgerne. Tagentrepriser er en af de opgavetyper, der er i høj kurs.

Håndværkerne er begyndt at få ordrebøgerne fyldt godt op. Hos 3byggetilbud.dk, der årligt formidler omkring 70.000 opgaver til et landsdækkende netværk af håndværkere, oplever man stor vækst i antallet af renoveringsopgaver, der bliver igangsat. 

I april 2024 modtog 3byggetilbud.dk mere end 6.500 henvendelser fra danskere i hele landet, der ønskede at igangsætte en bygge- og renoveringsopgave. Det er 10 procent flere henvendelser end i april 2023.

”Det er meget positivt, at vores tal viser så stor en efterspørgsel på håndværkere. Væksten er en klar indikation på, at de danske husholdninger er klar til at sætte renoveringsprojekter i gang – og gerne store af slagsen,” udtaler Jessie Krogsgaard, der er administrerende direktør hos 3byggetilbud.dk.

Højere gennemsnitspriser på udførte opgaver

3byggetilbud.dk kan også melde om højere gennemsnitspriser på udførte projekter.

Gennemsnitsprisen på opgaver udført fra januar til maj 2024 ligger på 50.917 kroner. Det er 8 procent mere end hvad gennemsnitsprisen var i samme periode i 2023.  

”Den højere gennemsnitspris er et udtryk for, at flere danskere vælger komplette løsninger, når der skal renoveres. Som f.eks. renovering af hele badeværelset eller en gennemgribende tagentreprise,” siger Jessie Krogsgaard.

”Samtidig modtager vi flere henvendelser fra boligforeninger og erhverv, hvilket også er med til at trækken gennemsnitsprisen op,” tilføjer hun.

Tagentrepriser hitter

Hos 3byggetilbud.dk er der generelt vækst over hele linjen, men særligt de større projekter har oplevet fremgang.

Eksempelvis har der i lang tid været stor efterspørgsel på tagentrepriser. I indeværende år er væksten i tagentrepriser på 23 procent sammenlignet med samme periode sidste år, mens totalrenoveringerne står for 15 procent af væksten.

”Når vi graver i data, kan vi se, at der er særligt mange tagprojekter, der bliver gennemført for tiden, og når de ligger på beløbsstørrelser på 300-400.000 kroner, er det naturligvis med til at trække op i statistikkerne,” forklarer Jessie Krogsgaard.

Også brancherne asbestsanering og arkitekt er højdespringere med en vækst på henholdsvis 100 procent og 95 procent sammenlignet med samme periode sidste år.

Kontakter

Maria CarlsenKommunikationschef3byggetilbud.dk A/S

Presse- og kommunikationschef hos 3byggetilbud.dk A/S, der også står bag Andelsportal.dk og Energihjem.dk

Tlf:26740636mac@3byggetilbud.dk

Billeder

Håndværker udfører arbejde på tag.
3byggetilbud.dks tilknyttede håndværkere får historisk mange opgaver i ordrebøgerne. Tagentrepriser er en af de opgavetyper, der er i høj kurs.
Download

3byggetilbud.dk

3byggetilbud.dk A/S er stiftet i år 2000 og står bag portalerne 3byggetilbud.dk, Energihjem.dk og Andelsportal.dk. 3byggetilbud.dk A/S er i dag Danmarks største formidler af byggeopgaver. Via 3byggetilbud.dk formidles mere end 70.000 bygge- og renoveringsopgaver årligt til et landsdækkende netværk af 1.700 håndværker-firmaer. 

Følg pressemeddelelser fra 3byggetilbud.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3byggetilbud.dk

Se vinderne: Her er håndværkerne med de bedste kundeoplevelser20.3.2024 16:00:04 CET | Pressemeddelelse

Traditionen tro tildeler 3byggetilbud.dk, landets største opgaveformidler, titlerne som årets elitehåndværkere. Vinderfeltet består af 15 forskellige firmaer, der er kåret som vindere inden for hver deres fagkategori. De er nøje udvalgt blandt 3byggetilbud.dks mere end 1.600 tilknyttede håndværkerfirmaer og på baggrund af de knap 65.000 henvendelser portalen modtog sidste år. Den helt store pris som årets Elite-Håndværker 2024 går til NORHS BYG ApS fra Greve.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye