Freja Ejendomme sætter seks nye ejendomme til salg i dag

Del

Statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, sætter i dag seks nye ejendomme til salg fordelt på Sjælland, Falster og Jylland og blandt dem finder man familieboliger i meget naturskønne omgivelser.

Folehavevej 70b, 2960 Rungsted Kyst (Kreditering: EFKT)
Folehavevej 70b, 2960 Rungsted Kyst (Kreditering: EFKT)

Blandt dagens nye ejendomme finder man en bolig på Folehavevej ved Rungsted Kyst i Nordsjælland med en usædvanlig naturskøn beliggenhed midt i Folehaveskoven og med blot 900 m til stranden. Boligen på 108 m2 fordelt over to plan ligger på en grund på hele 4.516 m2. Ejendommen har tidligere fungeret som skovløberbolig og senere fuldmægtigbolig.

Freja Ejendomme har overtaget denne ejendom fra Naturstyrelsen og det er Lokalbolig Hørsholm som varetager salget af ejendommen på vegne af Freja Ejendomme.

Ca. 30 km vestpå finder man på Langebjergvej i landsbyen Gørløse en meget attraktiv landejendom med masser af potentiale. Grunden er på hele 12.476 m2 og indeholder to boliger på henholdsvis 162 m2 og 175 m2. Førstnævnte er hovedbygningen som er fra 1870. Der findes på ejendommen desuden også en ridebane samt en stald med seks hestebokse.

Freja Ejendomme har ligeledes overtaget denne ejendom fra Naturstyrelsen og det er Home Frederikssund-Slangerup som varetager salget af ejendommen på vegne af Freja Ejendomme.

Per Kondrup, salgschef i Freja Ejendomme siger: ”Der er ingen tvivl om, at der blandt dagens nye ejendomme gemmer sig flere naturperler, hvor man køber en helt særlig beliggenhed. Det er boliger til familier som holder af at være i naturen og som værdsætter en rolig placering uden tætte naboer. Dette er eksempelvis tilfældet med den attraktive ejendom på Folehavevej ved Rungsted kyst”.

Blandt dagens seks nye ejendomme til salg, kommer fem af ejendommene fra Naturstyrelsen. Freja Ejendomme sætter i dag således også en tidligere fuldmægtigbolig på Falster til salg. Ejendommen ligger på en 2.982 m2 stor grund og er placeret i meget smukke omgivelser i skovbrynet ved Hannenov Skov på Falster.

danbolig Nykøbing F varetager salget af ejendommen på Nybyvej på vegne af Freja Ejendomme.

På Løvevej i Vrads knap 20 km. syd for Silkeborg finder man endnu en tidligere skovløberbolig, som Freja Ejendomme har overtaget fra Naturstyrelsen. Den charmerende skovejendom fra 1906 ligger på en naturskøn grund på 3.196 m2.

EDC Poul Erik Bech i Silkeborg varetager salget af ejendommen på Løvevej på vegne af Freja Ejendomme.

Den femte ejendom, som Freja Ejendomme har overtaget fra Naturstyrelsen, finder man på Hørupvej nær Slangerup. Ejendommen byder på et væld af muligheder med dens forskellige bygninger, der ligger på en 17.517 m2 stor grund. Stuehuset udgør en bolig på 302 m2 fordelt over to etager. Blandt ejendommens andre bygninger finder man blandt andet en maskinlade, værksted og stalde.

Home i Frederikssund-Slangerup varetager salget af ejendommen på Hørupvej på vegne af Freja Ejendomme.

Dagens sidste ejendom finder man på Blegdammen midt i Holbæk. Ejendommen på 266 m2 er opført og står indrettet som en bolig, men er i dag registreret som en erhvervsejendom. Det er ifølge gældende lokalplan dog også muligt at anvende ejendommen til boligformål. På grunden finder man en have samt en mindre parkeringsgård.

Freja Ejendomme har overtaget denne ejendom fra Kriminalforsorgen og det er danbolig Holbæk Erhverv som varetager salget af ejendommen på vegne af Freja Ejendomme.

Læs mere om alle seks ejendomme på www.frejaejendomme.dk

Dagens seks nye ejendomme til salg:

  • Nybyvej 51, Tåderup, 4800 Nykøbing F
  • Løvevej 22, 8654 Bryrup
  • Langebjergvej 6A+B, 3330 Gørløse
  • Folehavevej 70B, 2960 Rungsted Kyst
  • Hørupvej 7, Hørup, 3550 Slangerup
  • Blegdammen 3, 4300 Holbæk

Kontakter

Billeder

Nybyvej 51, 4800 Nykøbing F (Kreditering: Luftfoto Danmark)
Nybyvej 51, 4800 Nykøbing F (Kreditering: Luftfoto Danmark)
Download
Løvevej 22, 8654 Bryrup (Kreditering: Luftfoto Danmark)
Løvevej 22, 8654 Bryrup (Kreditering: Luftfoto Danmark)
Download
Folehavevej 70b, 2960 Rungsted Kyst (Kreditering: EFKT)
Folehavevej 70b, 2960 Rungsted Kyst (Kreditering: EFKT)
Download
Langebjergvej 6, 3330 Gørløse (Kreditering: Luftfoto Danmark)
Langebjergvej 6, 3330 Gørløse (Kreditering: Luftfoto Danmark)
Download
Hørupvej 7, 3550 Slangerup (Kreditering: Luftfoto Danmark)
Hørupvej 7, 3550 Slangerup (Kreditering: Luftfoto Danmark)
Download
Blegdammen 3, 4300 Holbæk (Kreditering: Luftfoto Danmark)
Blegdammen 3, 4300 Holbæk (Kreditering: Luftfoto Danmark)
Download

Links

Freja Ejendomme

Fakta om Freja Ejendomme:

Freja Ejendomme udvikler og sælger statens og regionernes ejendomme. Vores portefølje består af meget forskellige ejendomme fordelt på land og by over hele Danmark - bl.a. fængsler, fredede byhuse, sygehuse, kaserner og større udviklingsarealer. Vi belyser og udvikler ejendomme med fokus på at finde ny anvendelse til glæde for både fremtidige brugere og det omkringliggende lokalmiljø. Freja Ejendomme A/S er et aktieselskab ejet af den danske stat. Derfor betaler vi hvert år et udbytte tilbage til staten.

Følg pressemeddelelser fra Freja Ejendomme

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Freja Ejendomme

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye