All Things Live ApS

Joan As Police Woman: Indie-ordensmagten indtager DR Koncerthuset

Del

Anmelderroste Joan As Police Woman er klar til at svinge sin musikalske politistav i Danmark, når hun besøger Studie 2 med nyt album og materiale fra hele bagkataloget 1. november.

Joan As Police Woman
Joan As Police Woman Foto: Paola Kudacki

Betagende Joan As Police Woman, der har det borgerlige navn Joan Wasser, har siden debutalbummet Real Life i 2006 været leveringsdygtig i dragende liveoptrædener og skarpt skårede, ærlige sangtekster.

Gennem karrieren har hun ikke kun tiltrukket sig stor anerkendelse for sine skønne sange, men også som samarbejdspartner og muse for et bredt udsnit af kunstnere som ANOHNI, Rufus Wainwright, Lou Reed, Beck, RZA og Daniel Johnston.

I 2024 er Joan As Police Woman klar til at generobre Europas livescener på turné med sit kommende nye album, hvor der ligeledes vil blive spillet musik fra hele hendes musikalske bagkatalog.

Hendes patruljevogne rullede senest ind i Danmark i 2022, hvor hun gav to koncerter i VoxHall og en udsolgt Lille VEGA. Sidstnævnte indkasserede en femstjernet anmeldelse hos Ekstra Bladets Thomas Treo, der blandt andet skrev om koncerten:

”Sensualiteten drev ned ad væggene i den udsolgte sal, da den intime amerikaner viste klassen med et overbevisende sæt på Vesterbro.”

Til november trækker hun igen i politikvindeuniformen, denne gang i DR Koncerthuset, hvor hun deler ud af helt nye toner og indie-coolness fra hele karrieren.

JOAN AS POLICE WOMAN
1. NOVEMBER 2024 – STUDIE 2 (DR KONCERTHUSET), KØBENHAVN
BILLETSALGET STARTER: 16. MAJ KL. 10
BILLETPRIS: 300,- PLUS GEBYR
BILLETSALG VIA: ALLTHINGSLIVE.DK / DRKONCERTHUSET.DK

Nøgleord

Kontakter

Links

Om All Things Live

All Things Live Denmark er tidligere ICO Concerts, som er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og er gennem mere end 30 år en af de førerende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 600 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter med internationale og lokale artister samt lokal og international comedy.

Vi beskæftiger os med alle typer kunstnere, og vores repertoire spænder bredt fra rock, over opera og hiphop til de allerstørste pop-navne, og vi har arrangeret koncerter med blandt andre The Rolling Stones, Rammstein, Justin Bieber, Céline Dion, Katy Perry, Sam Smith, Andrea Bocelli, Michael McIntyre, Kevin Hart, Trevor Noah, MORTEN, Fabräk, Pauline, Nabiha og lavet lokale comedy tours med Heino Hansen, Ruben Søltoft og BROS.

Følg pressemeddelelser fra All Things Live ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra All Things Live ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye