Aveny-T

Nye navne, ledelse og kompetencer i Aveny-T-bestyrelse

Del

Erfaringer fra erhvervslivet, teaterlivet og kulturlivet generelt er indtrådt i bestyrelsen for Frederiksberg-teatret Aveny-T.

Allerede i efteråret 2023 skete der ændringer i bestyrelsen, da daværende formand Henning Dyremose trådte ud af bestyrelsen af private årsager. Den daværende næstformand, Bente Dalsbæk, blev konstitueret som bestyrelsesleder og Jakob Høyer blev konstitueret som vicebestyrelsesleder.

På årsmødet 13. maj har bestyrelsen konstitueret sig og valgt ny bestyrelsesleder, nemlig Anne Sophie Fogedby, der tiltrådte bestyrelsen i maj sidste år. Anne Sophie Fogedby har arbejdet med en lang række scenekunstproduktioner i forskellige kunstneriske formater og genrer, nationalt og internationalt. Hun har arbejdet som producent på Mungo Park fra 2007-18, og tiltrådte i 2018 som producent på Den Kongelige Opera, hvor hun fortsat er i dag. 

Udover rokaden i bestyrelsesledelsen er der på årsmødet valgt to nye medlemmer ind i bestyrelsen.

Først er John Wagner blevet valgt som erstatning for Henning Dyremose. John Wagner er tidligere direktør for Samvirkende Købmænd og er i dag professionelt bestyrelsesmedlem.

Dernæst er Trine Rindsig Laursen valgt som erstatning for Benjamin Elberth, der ikke har ønsket genvalg til bestyrelsen. Trine Rindsig Laursen er COO og CFO i Dansk Danseteater og har en fortid som COO for Copenhagen Fashion Week og kommer med erfaring fra både scenekunst og erhvervsliv.

Den samlede bestyrelse udgøres nu af:

Anne Sophie Fogedby, bestyrelsesleder
Jakob Høyer, vicebestyrelsesleder
Bente Dalsbæk
John Wagner
Trine Rindsig Laursen

Desuden er to medlemmer af bestyrelsen valgt af Frederiksberg Kommune, nemlig Else Marie Thorgaard og Kirsten Bagge Nielsen (ny). 

Aveny-T er organiseret som en erhvervsdrivende fond, der er drevet af et højt aktivitetsniveau, og støttes af blandt andet Frederiksberg Kommune og Kulturministeriet via Finansloven. Teatret har de seneste sæsoner markeret sig som et teater for, af og med unge med en huskunstnerordning og som åben scene for en masse gæstespil i forskellige genrer. Publikumstallet er stødt opadgående og især mange unge finder vej til teatret, der syder og bobler af aktivitet. 

I den kommende sæson 2024/2025 har teatret 26 titler på programmet og sæsonen tyvstarter den 18. maj 2024 med premiere på forestillingen Røverne, der spilles af afgangsholdet 2024 fra Skuespil i København ved Den Danske Scenekunstskole, med teatrets tidligere huskunstner Emil Rostrup som instruktør. Røverne er en af fire titler, som teatret har på repertoiret under Cph Stage-festivalen 30/5-8/6 2024. 

Følg pressemeddelelser fra Aveny-T

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aveny-T

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye