Fyns Kran Udstyr A/S

Danske virksomheder har øget fokus på sikkert brug af udstyr til løft

Del

Virksomhederne har fokus på de store kræfter der er på spil, når emner skal håndteres og løftes i hverdagen. Det mærker man hos Fyns Kran Udstyr A/S der udover salg af udstyr til løft også tilbyder kurset 'Sikker Anhugning' til danske og udenlandske virksomheder. Hos den fynske kranvirksomhed ser man en vækst i antallet af afholdte kurser i 2023, og en tydelig tendens i markedet.

Sikkerheden på arbejdspladsen bliver en større og større faktor for danske virksomheder

Kurset indeholder en kundetilpasset gennemgang af de typer løfteudstyr, der anvendes i virksomhederne samt en opridsning af de gældende regler på området. “Vi ser en stigning i opmærksomheden på korrekt og sikkert brug af løfteudstyr. Det er især inde for entreprenør, industri og transportbrancherne, at medarbejdere får genopfrisket og tilføjet viden omkring sikkert brug, både når det kommer til løfteudstyr og kørsel med kran.

"Mange medarbejdere kan i hverdagen tillære sig dårlige vaner, og det er især disse, vi ønsker at have en god og sund dialog om. Formålet med kurset er at klæde medarbejderen på til at undgå skader og give dem praktisk viden, de kan bruge med det samme” udtaler underviser Frank Nørlem. 

Øget bevidsthed hos danske virksomheder 

Det er ikke kun hos Fyns Kran Udstyr man mener, at der bør lægges fokus på området. Det mener mange virksomheder også selv. Eksempelvis hos den danske byggevirksomhed SiteHub ApS, der flere gange har haft medarbejdere på kurset i ‘Sikker Anhugning”; 

"I bund og grund synes jeg, at alle, der har et ansvar forbundet med en kran på en byggeplads, bør have et kursus i Sikker Anhugning. Selv folk der sidder med planlægningen, bør have kurset, hvis det er muligt. På den måde skabes der en bedre forståelse for arbejdet, og alle kan bidrage ved behov “ udtaler logistikleder, Roberto Rangel  

Emner fra få til flere tusind kilo 

Kursusdeltager, Niels Jeppesen, der arbejder i vedligeholdelsesafdelingen i den danske virksomhed Bodycote udtaler: “Vi har emner der vejer fra nogle få hundrede gram til flere tusind kilo. Jeg har gennem kurset fået genopfrisket, hvad man skal være opmærksom på med stropper og de forskellige typer løftegrej vi bruger. Det jeg også nu kan fremhæve, er den daglige kontrol - løftegrej skal være 100% i orden ellers skal det simpelhen skrottes” . 

Skader og sygedage er en dyr post  

Hos Fyns Kran Udstyr A/S oplever man, at ulykker med efterfølgende skade kan koste både virksomheder og samfund enorme summer. Et løbende fokus giver brugeren den fornødne selvtillid og sikkerhed i at vælge det helt rigtig udstyr til en given opgave.  

Nøgleord

Links

Fyns Kran Udstyr A/S

Fyns Kran Udstyr A/S er en veletableret virksomhed med over 50 års erfaring inden for professionelt løftegrej og kraner. Vi er specialister i at levere kvalitetsprodukter til tusindvis af virksomheder, både i Danmark og i resten af verden. Med vores afdelinger i Odense, København, Esbjerg, Aalborg og Ängelholm i Sverige, samt en flåde af 30 mobile serviceenheder, er vi i stand til at yde hurtig og effektiv service til vores kunder på tværs af Danmark og Sverige. Vi stræber altid efter at imødekomme vores kunders behov med professionel rådgivning og support.

Kontakt
Fyns Kran Udstyr A/S
Telefon: +45 7015 2015
mail: fku@fku.dk

Følg pressemeddelelser fra Fyns Kran Udstyr A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fyns Kran Udstyr A/S

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye