Bestseller A/S

BESTSELLER støtter Brandes bedste ideer

Del

For sjette år i træk uddeler og donerer BESTSELLER midler, som skal støtte udviklingen af gode, bidragende projekter i Brande, hvor modevirksomheden er beliggende. Ansøgningsvinduet er åbent nu.

Fra 1. maj 2024 og frem til 1. juni 2024 er det muligt for organisationer i og omkring Brande at søge om økonomisk støtte gennem BESTSELLERs lokale Brande-pulje. Puljen, der støtter både store og mindre initiativer, har til formål at støtte og hjælpe lokale projekter, der er skabt og drevet af lokale.

–  Vi er utroligt stolte af vores tilhørsforhold til Brande. Byen og hele lokalområdet har en stor betydning for os i BESTSELLER, og vi vil gerne gøre vores for at bidrage til, at lokale initiativer, projekter og ildsjæle har de bedste forudsætninger for at kunne skabe og gøre en lokal forskel. Derfor er vi glade for, at vi – med vores Brande-pulje – hvert år kan støtte og donere til projekter, der alle har det som sigte, siger Kasper Reggelsen, kommunikationschef i BESTSELLER.

En god hjælp til udvikling

Det er i år sjette gang, at midlerne fra Brande-puljen bliver uddelt og hjælper lokale foreninger på vej. En af de foreninger, som Brande-puljen har støttet, er Bondegården Brande.

–  Brande-puljen har stor betydning for lokalområdet. Den støtter små som store foreninger, hvilket betyder, at selv et lille foretagende som vores kan få muligheden for at række ud til børn og voksne, fortæller Majbrit Gasbjerg, formand for Bondegården Brande.

Bondegården Brande er en lokal gård, hvis formål er at skabe aktive og ansvarlige børn og unge gennem aktiviteter, som tager udgangspunkt i bondens arbejde med jordbrug og dyrehold. Med bevillingen fra Brande-puljen kunne Bondegården Brande realisere deres ”Projekt Får”.

–  Vi havde længe gået og ønsket os at udvide vores besætning med nogle får. Derfor har støtten fra Brande-puljen haft stor betydning for vores lille, intime forening, fortæller Majbrit Gasbjerg.

Ansøg nu

Nu er ansøgningsvinduet til Brande-puljen åbent igen, og der kan søges frem til den 1. juni 2024. Ansøgninger skal indsendes gennem BESTSELLERs hjemmeside: https://bestseller.com/our-company/sponsorships/brandepuljen

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Bestseller A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bestseller A/S

Med stort brancheinitiativ vil BESTSELLER fremme grønne landvindinger gennem finansiel hjælp til tekstilproducenter13.6.2024 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Tekstilfabrikker, der bruger færre ressourcer og mere vedvarende energi, er målet med et opsigtsvækkende samarbejde, hvor flere internationale modevirksomheder nu investerer samlet for at bane vej for en hurtigere og nødvendig omstilling af modeindustriens produktionsapparat. Initiativet skal bidrage til en markant, samlet CO2-reduktion i modebranchen.

Jesper Buchs unge iværksættere åbner unik butik med dansk modebrand3.4.2024 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

For første gang får studerende fra Jesper Buchs Iværksætterakademi en ganske særlig mulighed for at prøve kræfter med virkeligheden i den danske detailbranche, når de fra fredag den 5. april skal drive en modebutik i det centrale København helt på egen hånd. Projektet er skabt i samarbejde mellem blandt andre Jesper Buch og BESTSELLER-brandet SELECTED i en fælles ambition om at fremme dansk iværksætteri.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye