Vejdirektoratet

Omkørsel ved E45 Aarhus Syd

Del

I løbet af de næste to uger vil der i aften- og nattetimerne være spærret i skiftevis sydgående og nordgående retning på E45 Østjyske Motorvej mellem <49> Aarhus S og Motorvejskryds Aarhus Syd. Vejdirektoratet skal udføre arbejde ved broen for Torshøjvej.

I forbindelse med udvidelsen af E45 er Vejdirektoratet i gang med at udvide broen, der fører Torshøjvej i Hørning over motorvejen.

I de kommende uger skal Vejdirektoratets entreprenør løfte nogle store bjælker op på tværs af E45, som skal bære den kommende støbeform til broen. Bjælkerne bliver lagt op fem meter over kørebanerne for at sikre, at trafikken kan køre under, mens broen bygges færdig.

Da det er nogle tunge og lange bjælker, der skal løftes på plads, er Vejdirektoratet nødt til spærre den ene side af motorvejen, imens arbejdet står på. Det betyder, at trafikanter, der kører på strækningen, i perioder må ud på en mindre omkørsel.

Trafikale konsekvenser på E45 Østjyske Motorvej

Der må af sikkerhedsmæssige årsager ikke være trafik på motorvejen, når bjælkerne løftes på plads, og derfor spærrer Vejdirektoratet skiftevis for sporene på E45 Østjyske Motorvej mellem <49> Aarhus S og Motorvejskryds Aarhus Syd. Arbejdet forventes at ske i følgende tidsrum:

  • Tirsdag den 14. maj kl. 18:00 til onsdag d. 15. maj kl. 05:00 i sydgående retning
  • Tirsdag den 21. maj kl. 18:00 til onsdag d. 22. maj kl. 05:00 i sydgående retning
  • Onsdag den 22. maj kl. 18:30 til torsdag d. 23. maj kl. 06:00 i nordgående retning
  • Mandag den 27. maj kl. 18:00 til tirsdag d. 28. maj kl. 05:00 i sydgående retning
  • Tirsdag den 28. maj kl. 18:30 til onsdag d. 29. maj kl. 06:00 i nordgående retning


Trafikanter må i perioderne ud på en mindre omkørselsrute via Genvejen og Aarhus Syd motorvejen. Der vil være skiltet for omkørslen.

Arbejdet er planlagt uden for myldretrafikken, men der må forventes en smule kødannelse i de tidlige aftentimer samt lidt forlænget rejsetid på grund af omkørsel på cirka fem kilometer ekstra.

 

Et ekstra spor på E45

Vejdirektoratet udvider motorvej E45 mellem Kolding og Randers flere steder på en i alt 60 km lang strækning for at lette trafikken og de lange køer i myldretiden.

Læs mere om udvidelsen af E45 og hold dig opdateret på de trafikale gener, mens der bygges på trafikinfo.dk

 

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye