Link Concept ApS

Fire studerende vil hjælpe unge med at få styr på økonomien

Del

PengeHjørnet er et nyhedsmedie dedikeret til at klæde unge bedre på til at håndtere personlig økonomi gennem daglige nyheder, guides og inspirerende content.

Teamet : Maria Guldbrandt, Christian Søegaard, Nicklas Absalonsen og Lucas Hedegaard Olsen
Teamet : Maria Guldbrandt, Christian Søegaard, Nicklas Absalonsen og Lucas Hedegaard Olsen

Pressemeddelelse fra Pengehjørnet

PengeHjørnet er et nyhedsmedie dedikeret til at klæde unge bedre på til at håndtere personlig økonomi gennem daglige nyheder, guides og inspirerende content

Et tydeligt problem

Fire unge iværksættere fra Aarhus har sat sig for at være medvirkende til at løse unges problemer omkring deres privatøkonomi. 

Hele idéen er opstået fra et skoleprojekt, fordi gruppen har erfaret, at mange unge har problemer med deres økonomi. Dette arbejde resulterede i virksomheden PengeHjørnet.

Læring på tværs af medier

PengeHjørnet er et nyopstartet nyhedsmedie om økonomi for de unge.

Vi drømmer om at skabe et univers, hvor unge kan tilegne sig alt den viden, de har brug for til at skabe de bedste præmisser for deres økonomi og fremtid”, fortæller Maria Guldbrandt.

De unge iværksættere fra Aarhus står bag PengeHjørnet.dk, hvor de formidler nyheder på daglig basis.

På sigt vil de lave guides for begyndere, hvor målgruppen stille og roligt kan bygge mere og mere på deres viden. Det kan være alt fra hvordan man laver et budget, fikser sin skat, og hvordan man køber sin første aktie.

Mange unge har mistet overblikket over deres økonomi, bl.a. fordi det ikke har været integreret i uddannelsessystemet.” fortæller Lucas Hedegaard.

PengeHjørnet vil gerne forebygge de økonomiske vanskeligheder unge går med i dagligdagen.

Maria Guldbrandt fortæller følgende:

På længere sigt vil vi lave en kombination af storytelling, fakta og visuelt indhold. Vi er ikke kun en læringsplatform, vi er også en inspirerende og motiverende platform for vores målgruppe.”

"Vi integrerer eksempler fra det virkelige liv for at fremhæve reelle økonomiske udfordringer og løsninger - i øjenhøjde med målgruppen, som vi selv er en del af.”

De nyudklækkede iværksættere er opmærksomme på, at deres målgruppe befinder sig på de sociale medier. Derfor har de også taget det første spadestik på Instagram og TikTok, hvor de laver interagerende og sjove opslag, som skal fange brugernes interesse.

PengeHjørnet ønsker at række en hånd ud til de unge, men indrømmer også, at de har brug for hjælp.

Vi vil bestræbe os på at etablere partnerskaber, som kan sikre kvaliteten, så vi bliver set som et seriøst nyhedsmedie”, fortæller Lucas Hedegaard.

Partnerskaber er nøglen til succes

PengeHjørnet har indgået et samarbejde med Media Group Denmark, der er Danmarks største uafhængige mediehus indenfor underholdning. MGDK bidrager bl.a. med deres erfaring indenfor nyhedsmedier.

Nicklas Absalonsen fra PengeHjørnet udtaler omkring partnerskabet:

Det er en kritisk samarbejdspartner for os, da de besidder nogle kompetencer, som vi på nuværende tidspunkt ikke har.”

Victoria Thyland, CEO hos MGDK udtaler følgende: 

Vi glæder os her hos MGDK over samarbejdet med Pengehjørnet, som har et helt fantastisk budskab omkring økonomi til unge. Med vores unikke indsigter i både content creation, publishing og advertising, kan vi hjælpe dem hele vejen rundt, så deres budskaber kommer vidt omkring.”

Links

Om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

LinkConcept lancerer ny side om Formel 1 i Canada15.5.2024 09:17:39 CEST | Pressemeddelelse

Vejle, Danmark – LinkConcept, en førende digital marketing- og webudviklingsvirksomhed, annoncerer stolt lanceringen af deres nyeste webprojekt, https://formule-1.ca/. Denne nye side er dedikeret til Formel 1-fans i Canada og tilbyder omfattende dækning af sporten, fra løbsresultater og nyheder til baggrundsartikler og analyser. O Den nye hjemmeside er designet med brugervenlighed og engagerende indhold i centrum. https://formule-1.ca/ sigter mod at blive den foretrukne ressource for canadiske Formel 1-entusiaster ved at tilbyde: Opdaterede Nyheder: Daglige opdateringer om de seneste begivenheder inden for Formel 1, herunder teammeddelelser, kørerskift og teknologiske fremskridt. Løbsdækning: Detaljerede rapporter fra hver Grand Prix-weekend med liveopdateringer, resultater og højdepunkter. Analyse og Baggrund: Ekspertanalyser af løb og sæsonforløb, samt dybdegående artikler om sportens historie og fremtidige udviklinger. Eksklusivt Indhold: LinkConcept planlægger løbende at udvide htt

Køb båndsliber hos LavprisVærktøj14.5.2024 14:41:32 CEST | Pressemeddelelse

Man skal nok være en garvet handy-nørd for at mene, at det er direkte sjovt at slibe; for de fleste af os er det bare noget, der skal gøres, f.eks. for at få gammel maling væk eller fjerne ridser fra en bordplade. Men heldigvis findes der elektriske slibemaskiner, så opgaven kan blive overstået i en fart. Slibeopgaver er måske stadig ikke det mest sindsoprivende for gør det selv-folket, men med det rette el værktøj går det i mindste hurtigt, og resultatet bliver som oftest mere tilfredsstillende, end hvis man nøjes med sandpapir og knofedt. Til store træflader er det godt med en båndsliber. Båndsliberen leverer et ensartet resultat En båndsliber fungerer ved hjælp af et bredt bånd af sandpapir, som sætter den i stand til at slibe store flader og opnå et ensartet resultat. Båndsliberen minder lidt om en rystepudser; sidstnævnte kan også slibe træ, men er bedst til mindre opgaver. Webshoppen LavprisVærktøj forhandler et omfattende udvalg af el-, akku- og håndværktøj, arbejdsredskaber, ar

Opnå højere besparelser med låneomlægning hos Finobo14.5.2024 14:36:38 CEST | Pressemeddelelse

Vi lever i en tid, hvor smarte økonomiske beslutninger er nødvendige, og låneomlægning er blevet et effektivt værktøj til at maksimere besparelser. Bankmarkedet kan være en uoverskuelig jungle at navigere i, og her kommer Finobo ind i billedet. Som uvildig finansiel rådgiver hjælper Finobo dig med at finde frem til den bedste låneomlægning med de højeste besparelser i din situation. Her dykker vi ned i, hvilke ydelser du kan få glæde af. Låneomlægning giver større økonomisk råderum Hvis du har behov for at tilpasse din økonomi til din nuværende situation, er låneomlægning ofte et effektivt værktøj. Låneomlægning er typisk velegnet for dig, der har et ønske om at opnå løbende besparelser for et større økonomisk råderum, eller hvis du drømmer om at låne penge til en boligrenovering. Finobo er sat i verden for at hjælpe dig med at opnå de bedste besparelser ved at give dig uvildig rådgivning ved låneomlægning. Her vil du typisk få højere besparelser, end hvad du selv kan opnå gennem forha

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye