Coor

FOOD by Coor skal tanke elbilisternes maver op på Clevers lynladestationer

Del

Clever har udviklet et nyt cafékoncept til sine lynladestationer, hvor FOOD by Coor – Coor´s stærke kantinedivision – nu skal hjælpe med at udfordre vejkantens traditionelle måltider. Ingredienser som æblekompot og pisket smør til morgenbollen, sammen med bæredygtig kvalitetskaffe, skal få elbilisternes tænder til at løbe i vand og skabe en meningsfuld pause. Første café med det nye koncept åbner i september på Clevers nye ladestation i Aabenraa. 

FOOD by Coor leverede forplejning til smagsløgene ved åbningen af den nye ladestation i Aabenraa
FOOD by Coor leverede forplejning til smagsløgene ved åbningen af den nye ladestation i Aabenraa

Det skal være slut med flad kioskkaffe og tørre sandwiches på køreturen, når man lader elbilen på Clevers lynladestationer. Ladeoperatøren har skabt et nyt cafékoncept og nu etableret et partnerskab med servicevirksomheden Coor´s kantinedivision, FOOD by Coor. Samarbejdet skal realisere det nye koncept, der hylder pausen på køreturen, hvor både mennesket og bilen skal lades op. 

Vi genskaber pausen i hverdagen

Ulrich Dehler, Kontraktdirektør hos Coor, og ansvarlig for samarbejdet med Clever, uddyber værdifællesskabet bag samarbejdet og den nye kontrakt:  

- Vi er stolte over at få lov til at være med til at præge udviklingen af Danmarks infrastruktur, som omhandler vores alles hverdag på vejene. Sammen skaber vi et nyt nationalt koncept for det, man spiser på køreturen, hvor der er fokus på lokale råvarer og sæson. For mange moderne mennesker er pausen i hverdagen forsvundet, og den genopfinder vi, med fokus på at forkæle sanserne og genskabe en forbindelse til den natur, som vi alle gerne vil passe på. 

Bygget på solid erfaring

Konceptet afspejler FOOD by Coor´s tankegang om et madunivers, hvor madglæde, sundhed, og friske råvarer er i centrum. Det handler om at kombinere ansvarlighed og kvalitet sammen med leverandører, der går op i både årstidens råvarer og dyrevelfærd, hvilket FOOD by Coor har solid erfaring med i sit kantinekoncept.

Hos Clever ser man frem til at kunne tilbyde kunderne en caféoplevelse, der ligger i forlængelse af ladeoperatørens brand og værdier:

- Clever går allerede forrest på e-mobilitet, grøn omstilling og biodiversitet, så det skal vores Clever Café selvfølgelig også afspejle. Vi vil gerne vise vejen og sætte en ny standard inden for convenience med fokus på kvalitet og bæredygtighed i ét samlet attraktivt koncept. Vi siger derfor nej til det traditionelle udvalg fra de klassiske tankstationer og kommer i samarbejde med Coor til at tilbyde et alternativ, der viser vejen for, hvad mad og drikke på farten også kan være,” siger Mette Nøhr, Chief Experience Officer hos Clever, der er ansvarlig for kundeoplevelsen på Clevers lynladestationer.

Efter åbningen af den første café på lynladestationen i Aabenraa i september er der planer om gradvist at åbne flere caféer på Clevers lynladestationer.  

Podcast på vej om samarbejdet 

Coor og Clever uddyber deres nyskabende samarbejde, når de til Proptech Symposium d. 13. maj deltager i en podcast fra Proptech Denmark, som handler om, hvordan samarbejdet skaber værdi for kunderne.

Kontakter

Billeder

FOOD by Coor leverede forplejning til smagsløgene ved åbningen af den nye ladestation i Aabenraa
FOOD by Coor leverede forplejning til smagsløgene ved åbningen af den nye ladestation i Aabenraa
Download

Om Coor:

Coor er en ledende nordisk facility management-leverandør, både inden for integrerede og komplekse serviceløsninger (IFM) og single services. Ved at udføre, lede, udvikle og effektivisere kundernes servicevirksomheder, understøtter Coor kundernes kerneforretning samt skaber merværdi over tid. Coor vil skabe Nordens bedste arbejdspladser med den højeste trivsel og sundhed. Vi bestræber os på at sammensætte de bedste teams og serviceløsninger, så vores kunder kan fokusere på det, de gør bedst. I Danmark servicerer Coor dagligt over 30.000 servicebrugere rundt i hele Danmark. I Coor koncernen er der mere end 10.000 medarbejdere ansat, hvor de ca. 4.000 er ansat i Danmark. Coor er børsnoteret på Nasdaq Stockholm. Læs mere på coor.dk.

Følg pressemeddelelser fra Coor

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Coor

Forlænget Coor-partnerskab skal styrke den daglige drift og bæredygtighed i MAN Energy Solutions2.2.2024 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

Stærkt samarbejde, stabil drift med høj kvalitet og fælles strategisk fokus på bæredygtighed gør, at MAN Energy Solutions og Coor nu forlænger partnerskabet frem til 2028. Siden 2018 har Coor været MAN Energy Solutions IFM-partner. Nu er de to virksomheder blevet enige om at forlænge samarbejdet i yderligere fem år. Den nye aftale løber frem til sensommeren 2028 og inkluderer løsninger på alt fra reception og kantine til vedligeholdelse af bygninger, udearealer og affaldshåndtering på Man Energy Solutions’ seks danske sites. Udover at servicere 82.500 kvm skal Coor yde rådgivning i forhold til at optimere driften og udvikle den fælles ambition om at skabe flere bæredygtige alternativer i hverdagen. ”Vi har et stærkt partnerskab med Coor på alle vores lokationer og en klar, fælles interesse om at lykkes. Derudover har Coor været med til at sikre en god og stabil drift af høj kvalitet. Derfor faldt det os helt naturligt at fortsætte kontrakten,” siger Peter Jacobsen, facility manager, MA

Coor udvider samarbejdet med TOPSOE31.1.2024 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

Coor´s IFM-aftale med TOPSOE er blevet udvidet. Aftalen rummer pt. serviceydelser inden for rengøring, kantine og reception. Men d. 1.1. 2024 overtog Coor også et antal ejendomsfunktionærer, som arbejder med post, pakker og lager. Coor har desuden fået en option på 1 + 1 år på kontrakten. Kontrakten løber i forvejen til udgangen af 2025, så det er derefter, at Coor og TOPSOE kan fortsætte og udvide samarbejdet. Kontrakten er et stærkt eksempel på, hvad Coor kan, når vi starter single-service kontrakter op, fortæller Line Pilgaard Caspers, Kontraktdirektør, IFM: - Det gode samarbejde betyder, at vi over tid har udvidet kontrakten fra en kantinekontrakt til en fuld IFM-kontrakt. Vi har sammen med vores gode kunde altid haft et strategisk fokus på, hvordan vi bedst kan gøre en forskel for dem i hverdagen, og det bliver vi ved med i det udvidede samarbejde. Kantinen nytænkt fra A til Z af FOOD by Coor og TOPSOE Coor skal desuden renovere en af kantinerne hos TOPSOE og nytænke menuen. Coor

Kundeværdien i fokus for Coor ved partnerskabet med Nordic Proptech Awards7.12.2023 09:30:00 CET | Pressemeddelelse

Ambitionen med partnerskabet for Coor er at fastholde positionen som en af de førende udbydere af serviceløsninger med fokus på bæredygtighed til både offentlige og private virksomheder. Markedet inden for innovative FM-løsninger udvikler sig med rivende hast, og det hilser Anders Kjellerup, Divisionsdirektør, Property & Soft, Coor Danmark, velkommen. Via Nordic Proptech Awards kan Coor source nye samarbejder med startups, som kan være med til at fastholde Coor´s stærke position i branchen og skabe afgørende værdi for kunderne. Forløbet omkring Nordic proptech Awards kan også give inspiration til udvikling af eksisterende løsninger hos Coor, fortæller han: - Ved at være partnere på NPA får vi et unikt og eksklusivt kig ind i fremtidens FM-løsninge og branchens stærkeste og mest innovative startups, der kan understøtte os som branchens bedste FM leverandør med et kompromisløst kundefokus, både via nuværende løsninger og kommende samarbejder. Vi vil levere endnu mere bæredygtige løsninge

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye