Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Natasha Brock kommer til Næstved med hendes show "Ponydatter"

Del

Nyhed: Natasha Brock kommer til Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved med hendes kommende show "Ponydatter" den 25. april 2025. Billetsalget er netop startet!

Natashas skarpe humor og unikke tilgang til livets absurditeter har gjort hende til en favorit på stand-up-scener, sociale medier og i populære tv-koncepter som Stormester, Forræder og LOL. I 2022 beviste hun sig med sit show ”Ha’ det godt i Natashalan og nu er atter klar til at indtage hele landet med sit spritnye soloshow, ”Ponydatter”, hvor du kan forvente charme, selvtillid og latter i overflod.  

Alle der er vokset op med søskende, kan garanteret genkende følelsen af, at forældre altid har en favorit … og at favoritten får en pony. Natasha er vokset op sammen med to ældre søstre, og har som så mange andre kæmpet for forældrenes gunst. Indtil videre har hun dog til gode at få en pony. Med sit fjerde soloshow retter Natasha blikket indad og forsøger at finde ud af hvordan det kan være hun aldrig fik den pony. Med sikker stemme fører Natasha på charmerende vis publikum gennem showet, som kommer omkring opvæksten som den yngste af tre, omverdenens urimelige forventninger, det uundgåelige faktum, at vi alle bliver ældre og anerkendelsen af at der måske aldrig dukker en pony op. 

Hvis du har grinet af Natasha Brock før, ved du at "Ponydatter" et must-see, som ville være fjollet at gå glip af. Hvis du endnu har til gode at opleve hende live, har du noget godt i vente, og vil helt sikkert efter showet forstå hvorfor. 

Billetsalget er netop startet. Find dine pladser på www.gkkultur.dk. Du kan også besøge billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, der har åbent alle hverdage kl. 10-15. Hvis du har brug for hjælp til dit billetkøb eller vil høre mere kan du altid ringe i billetkontorets åbningstid på telefon 55883940.

Kontakter

Christian EhlersMarkedsføring, billetsalg og web. Stedfortræder for kulturcenterleder.Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Tlf:25451029chehl@naestved.dk

Om Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved er Sydsjællands største kulturcenter med koncerter, teater, foredrag, stand-up samt andre arrangementer. Kulturcentret er beliggende i de tidligere kasernebygninger, der var kendt som Grønnegades Kaserne og alle de gamle bygninger er i dag blevet indrettet til en række forskellige kulturelle formål.

Følg pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye