Danske Spil A/S

Danske Spil forudser sand gyser for Saba i aftenens Eurovision-semifinale

Del

Det bliver de små marginaler, der afgør, om det danske bidrag går videre fra semifinalen i Eurovision i aften: ”Alt afhænger af præstationen på scenen – Saba har fortsat alt at synge for,” siger Danske Spils oddssætter og Eurovision-ekspert.

Der er lagt i kakkelovnen til et tv-drama af de større, når det i aften gælder den anden semifinale ved Eurovision – den, hvor Danmark er med. Ifølge Danske Spils forudsigelser, så ligger danske Saba nemlig lige på vippen i forhold til gå videre til lørdagens store finale.

”10 deltagere går videre fra aftenens semifinale, og lige nu vurderer vi danske Saba som nummer 11 i rækken af kunstnere til at gå videre, men det er særdeles tæt, og der skal formentlig ikke rykkes særlig mange stemmer, før Saba pludselig er med i det gode selskab,” siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddssætter og mangeårig Eurovision-ekspert hos Danske Spil.

Danmarks chancer for at gå videre til finalen er større end ved sidste års konkurrence, men titlen som underdog må de danske farver efterhånden vænne sig til at bære med stolthed; de danske kunstnere ved Eurovision har ikke været favorit til at gå i finalen de seneste fire år.

Den danske sang er god nok til at gå videre
Peter Emmike vurderer, at den danske sang i sig selv er god nok. Problemet er bare, at den måske ikke falder i de mange millioner europæiske seeres smag - og det er som bekendt hos de Eurovision-begejstrede europæere, der skal samles point for at gå videre. Først i finalen tæller stemmer fra en jura også med.

”Vi vurderer, at det danske bidrag bestemt har kvalitet, men vi er i tvivl om, hvor mange seerstemmer, den kan høste. Alt afhænger af præstationen på scenen i aften – Saba har fortsat alt at synge for, og det bliver ekstremt spændende, om det lykkes hende at overbevise seerne i de europæiske stuer i aften. Vi krydser i hvert fald fingre for Saba herude hos Danske Spil, hvor vi også følger konkurrencen meget tæt”, siger Peter Emmike Rasmussen.

Der er helt sikkert mange danskere, der også vil krydse håbefulde fingre i aften: Hvis Saba går videre til finalen og ender med at vinde Eurovision 2024, så står Danske Spil til at udbetale over 2 millioner kroner i gevinster til kunderne.

Først skal hun dog overstå semifinalen - tror du, at Saba klarer skærene i aften? Følg med på DR fra klokken 21.00.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye