HedeDanmark

HedeDanmark etablerer ny afdeling for ejendomsdrift

Del
Med ansættelsen af driftleder Tim Landt Andersen (th), har HedeDanmark på Sjælland oprettet en ny ejendomsdriftafdeling. Regionschef for Sjælland Tony Rentius Krusegaard (tv).
Med ansættelsen af driftleder Tim Landt Andersen (th), har HedeDanmark på Sjælland oprettet en ny ejendomsdriftafdeling. Regionschef for Sjælland Tony Rentius Krusegaard (tv). Pressebillede

Ejendomsservice har længe været en del af HedeDanmarks serviceportefølje, men nu har man udvidet området og føjer ejendomsdrift til. En ny afdeling er startet op, og under ledelse af driftsleder Tim Landt Andersen vil HedeDanmark fremover tilbyde tilsyn og teknisk service af ejendomme.

Med ejendomsdrift vil HedeDanmark gøre det hele lidt nemmere for udlejere at få taget hånd om de praktiske opgaver relateret til facility management, fx flyttesyn og tilsyn med håndværkerydelser.

- Vi er rigtig glade for at kunne føje en ekstra dimension til vores ejendomsservice. Vi ved, at det er et ønske fra mange udlejere at kunne samle alle opgaverne i forbindelse med deres ejendomme hos én leverandør, og vi ser frem til nu at kunne hjælpe vores kunder med en endnu bredere vifte af drifts- og serviceydelser, siger regionschef for Sjælland i HedeDanmark, Tony Rentius Krusegaard

HedeDanmarks ejendomsdrifts består af ydelser som generel ejendomsdrift, tilsyn med håndværkerydelser, fx rengøring, trappevask og vinduespolering, samt tilsyn med varmecentraler og tekniske installationer. Herudover kontakt til lejere og eksterne håndværkere, flyttesyn, almindelige håndværksmæssige udbedringer og dokumentation og opfølgning ifm. bygningsrapporter.

HedeDanmarks ejendomsdrift tilbydes i første omgang på Sjælland.

HedeDanmark skifter pr. 1. oktober navn til Dalgas.

Kontakter

Links

Om HedeDanmark

HedeDanmark er landets største servicevirksomhed inden for det grønne felt. Alt, hvad vi foretager os, har naturen som omdrejningspunkt - uanset om vi bevæger os i landskabet, skoven, byen eller vandet.

Vores engagerede medarbejdere arbejder med skovdrift, naturgenopretning, klimasikring, cirkulær bioøkonomi, grøn pleje, vintersikring og en række andre områder. Alle dele har det til fælles, at vi gennem dem ønsker at øge biodiversitet, afbøde klimaforandringer og sikre genanvendelse af naturens ressourcer.

Vi er en del af Hedeselskabet, der har arbejdet med og i naturen siden 1866.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye