Vejdirektoratet

Aalborgvej ved Østerild får ny asfalt

Del

Cirka fem kilometer på rute 11 Aalborgvej ved Østerild nord for Thisted får ny asfalt fra mandag den 13. maj og omkring tre uger frem.

Trafikanterne kan se frem til en bedre køreoplevelse, når asfaltarbejdet er afsluttet. Foto: Vejdirektoratet
Trafikanterne kan se frem til en bedre køreoplevelse, når asfaltarbejdet er afsluttet. Foto: Vejdirektoratet

Vejdirektoratet udskifter omkring fem kilometer asfalt på rute 11 Aalborgvej på strækningen mellem Skovsted og rute 29 Hjardemålvej ved Østerild nord for Thisted.

Arbejdet begynder med afspærring af strækningen søndag aften den 12. maj, hvorefter selve vejarbejdet begynder mandag den 13. maj klokken 07.00 og kommer til at strække sig over cirka tre uger afhængig af vejret.

Vejdirektoratets entreprenør starter med at fræse den gamle asfalt inklusive bærelag af. Når den gamle asfalt er fjernet, bliver der først lagt armeringsnet og herefter nyt bærelag og et nyt slidlag. Til sidst bliver der påført nye striber.

Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne.

Information til trafikanter og vejens naboer

Vejarbejdet kommer til at foregå i dagtimerne. Af hensyn til vejarbejdernes sikkerhed og på grund af arbejdets omfang bliver Aalborgvej spærret, og den almindelige trafik vil i stedet blive ledt via Hjardemålvej/Bromøllevej, mens lastbiler og anden tung trafik bliver sendt via Ræhr ved Hanstholm.

Beboere med ejendomme på strækningen har adgang til den spærrede strækning med forsigtig kørsel.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne og beboere i området.

Gode råd til trafikanter

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs mere på Trafikinfo.dk

Kontakter

Vejdirektoratets Trafikcenters pressetelefon

Tlf:20 61 26 64

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I starten af juni får Sallingsundbroen udført et generaleftersyn29.5.2024 08:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Sallingsundbroen, som er en del af rute 26 og forbinder Mors med Salling, har de seneste år gennemgået et større renoveringsarbejde med blandt andet ny belægning på broen. Bortset fra mindre opfølgende arbejder, særligt ved dilatationsfugerne, er det arbejde afsluttet. Nu er det tid til et rutinemæssigt eftersyn af de resterende bygværksdele på broen. Et generaleftersyn af broer og tunneler gennemfører Vejdirektoratet hvert 5. eller 6. år.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye