Fors A/S

Nemmere adgang til Jernløse Genbrugsplads med nyt portsystem

Del

Et nyt portsystem på selvbetjeningspladsen Jernløse Genbrugsplads scanner bilens nummerplade og sikrer endnu lettere adgang til pladsen. Eksisterende og nye brugere skal blot huske at registrere deres nummerplade.

Jernløse Genbrugsplads er en ubemandet selvbetjeningsplads med udvidede åbningstider, der skal gøre det nemt at aflevere affald og genbrug, når det passer ind dagligdagens gøremål.

Et nyt portsystem gør nu adgangen til pladsen lettere. Et kamera udstyret med nummerpladegenkendelse åbner automatisk porten, når bilen nærmer sig.

Det kræver blot, at man registrerer sin bils nummerplade i selvbetjeningsstystemet én gang – og selvfølgelig igen, hvis man får ny nummerplade.

Det betyder, at man ikke længere skal stoppe op og have telefonen op af lommen ved porten som før, hvor adgang krævede, at man ringede op til et telefonnummer ved ankomst til pladsen.

Det nye portsystem er sat i funktion den 1. maj. Frem til den 16. juni vil det stadig være muligt at få adgang til pladsen på den ’gamle’ facon. Men fra første åbningsdag derefter, den 18. juni, kræver adgang til pladsen, at man har registreret sin nummerplade i selvbetjeningssystemet.

fors.dk/affald/genbrugspladser findes der link til selvbetjeningssystemet, hvor man kan oprette en bruger eller som eksisterende bruger registrere sin nummerplade.

Kontakter

Links

Om Fors A/S

Hos Fors A/S arbejder vi hver dag for at sikre, at naturen forbliver grøn, luften frisk og vandet rent. Vi leverer vand og fjernvarme samt renser spildevand i vores tre ejerkommuner: Roskilde, Holbæk og Lejre. Derudover indsamler vi affald og driver genbrugspladser i Holbæk Kommune. Vi bestræber os på at inddrage, hjælpe og informere vores kunder, så vi sammen kan løfte opgaven om en grønnere fremtid, hvor naturen er i balance.

Vi er ISO-certificerede, hvilket sikrer sammenhæng mellem strategi, politikker, procedurer og konkrete handlinger. Læs mere om vores ISO-certificering her.

Følg pressemeddelelser fra Fors A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fors A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye