Ishøj Kommune

Tag med til forpremiere på ’Fuld af kærlighed’

Del

Lørdag den 18. maj afholder Kulturium Biograf i Ishøj forpremiere på det danske drama ’Fuld af kærlighed’

’Fuld af kærlighed’ er et dansk drama som handler om alkoholmisbrug i en familie. Filmen er instrueret og skrevet af Christina Rosendahl, som tidligere har stået bag film som ’Vores mand i Amerika’ og ’Supervoksen’.

Nu kan du tage med til forpremiere på filmen i Kulturium Biograf den 18. maj kl. 14. Efter filmen er der kaffe og kage. 

En tilsyneladende lykkelig og perfekt middelklassefamilie er på randen af opløsning på grund af farens eskalerende alkoholforbrug. Efter flere år med svigt og brudte løfter siger kone og børn endelig fra og kræver, han går i behandling for sit misbrug. Faren indvilger og kommer tilbage som et helt nyt menneske: glad, håbefuld og forandret.

Men familien kan næsten ikke kende faren. De kastes alle ud i en ny kamp for at genfinde kærligheden og tilliden til hinanden og må snart erkende, at de sande problemer nok ligger dybere begravet end flaskerne i haven.

Filmen har Lars Ranthe, Stine Stengade og Viilbjørk Malling i hovedrollerne.

Billetbestilling og pris

Billetter koster 100 kr. inklusiv kaffe og kage efter filmen. Er du medlem af Biografklub Danmark koster billetter 55 kr. inklusiv kaffe og kage. Billetter kan købes i biografens billetsalg eller online på biografens hjemmeside via kulturium.dk

’Fuld af kærlighed’ får danmarkspremiere den 23. maj og udover forpremieren vises filmen fra den 23. maj til den 12. juni i Kulturium Biograf.

Kontakter

Line Nørregård Larsen, filmbooker, lilla@ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye