Det progressive power-metal band, Symphony X, spiller i Pumpehuset torsdag 19. september 2024

Del

Symphony X er et amerikansk progressivt, power-metal band, grundlagt i 1994 af guitaristen Michael Romeo. Deres 1997 album ‘The Divine Wings of Tragedy’ og deres 2000-udgivelse ‘V:The New Mythology Suite’ har vundet dem en plads i hjerterne hos mange fans af progressive metal. Disse albums viser desuden bandets evne til at skabe indviklede musikalske lydbilleder, der tager lytteren med på en rejse gennem dystre mytologiske verdener, filosofiske koncepter og følelsesmæssige fortællinger. Symphony X har alt i alt udgivet 9 albums, hvor det seneste, ‘Underworld’, er fra 2015.


Stilmæssigt ligger de op ad andre prog-metal-bands såsom Dream Theater, Fates Warning og Pain of Salvation, men er dog tungere. De spiller meget synkoperet og har også symfoniske og neoklassiske elementer med i musikken i stil med Yngwie Malmsteen og Randy Rhoads.

Oplev Symphony X når de gæster Pumpehuset torsdag 19. september 2019

Billetpriser: 280 kr. + gebyr

Billetsalget starter 7. maj kl. 10:00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Den albumaktuelle, innovative pop-kunstner, Jazmin Bean, besøger Pumpehuset 13. oktober 202420.5.2024 18:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Jazmin Bean (de/dem) er født og opvokset i det nordlige London, og har sat baren høj for moderne popmusik, ikke kun som sanger-sangskriver, men også som multimediekunstner. Ved at lege med friktionen mellem sårbarhed og persona, mareridt og fantasi, traume og helbredelse, inviterer performeren med de mange facetter lytteren ind i deres enestående univers af alternativ, smitsom popmusik.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye