RelationsPeople A/S

Vertivs nye pre-integrerede IT-rack er designet til krævende miljøer udenfor datacentret

Del

Vertiv™ SmartCabinet™ ID leverer strøm, køling, beskyttelse fra omgivelserne og fysisk sikkerhed på meget lidt plads.

Vertiv Smartcabinet ID
Vertiv Smartcabinet ID

København, den 20. maj 2024 - Udbredelsen af edge computing har gjort, at kritisk udstyr og data er flyttet fra datacentrets beskyttede rammer til mere krævende miljøer, hvor varme, luftfugtighed, luftkvalitet og fysisk sikkerhed giver betydelige udfordringer. Derfor har Vertiv, global leverandør af kritisk digital infrastruktur og kontinuitetsløsninger, udviklet Vertiv™ SmartCabinet™ ID, et alt-i-et, fuldt forseglet enkeltrack-kabinet, der leverer køling, strøm og beskyttelse mod krævende omgivelser til applikationer på netværkets kant. SmartCabinet™ ID er tilgængelig med flere rackstørrelser og muligheder for kølekapacitet, herunder 24U og 42U racks og 3,5 kW og 7,0 kW kølekapacitet.

Snavs og støv kommer ikke ind
Den forseglede SmartCabinet ID-løsning beskytter det indkapslede it-udstyr mod snavs, støv og svingende temperaturer, som er typiske for lagerbygninger, fabriksgulve og lignende, og den er IP54-klassificeret for vandmodstand, hvilket giver beskyttelse, hvis et indendørs sprinklersystem går i gang. Integrerede nødblæsere sørger også for backup-køling i tilfælde af strømsvigt eller fejl i det primære kølemodul.

En indbygget touch screen gør det muligt at lokal- eller fjern-overvåge og styre nøglekomponenter, mens alarmer og meddelelser til lokale brugere og fjernbrugere kan tilpasses, så de advarer, hvis noget ikke er i overensstemmelse med specifikationerne. Som ekstraudstyr kan man få elektroniske låse på for- og bagdøre med mulighed for at spore adgang og tilpasse til autoriserede brugere.

En kompakt løsning der giver plads til andet it-udstyr
SmartCabinet ID maksimerer samtidig udnyttelsen af plads, hvilket er et kerneprincip i designet. Både den integrerede køleløsning og strømstyringsblokken, som leverer strøm til køling, display, nødblæsere og sensorer, bruger ingen U-plads i stativet, hvilket bevarer værdifuld plads til servere og andet IT-udstyr.

»Edge compute lokationer som dem, der findes i industrielle, logistiske og kommercielle miljøer, muliggør direkte forretningskritiske applikationer, men de ansvarlige it-organisationer kan være udfordrede på at sikre et serviceniveau, der typisk leveres i traditionelle datacenterfaciliteter,« siger Alex Pope, der er Vice President for Global Edge Systems hos. »SmartCabinet™ ID blev designet specifikt til at håndtere de fysiske sikkerhedsrisici og krævende miljøer på mange edge-steder, ud over strøm og køling med den kapacitet, der er brug for i disse rum.«

Vertiv tilbyder også en komplet pakke af tjenester til Vertiv™ SmartCabinet™ ID, herunder installation og opstart, forebyggende vedligeholdelseskontrakter og udvidede garantier, hvilket giver problemfri implementering og ro i sindet for IT-udstyr, der skal fungere i krævende omgivelser. Det er også kompatibelt med Vertivs kompakte rackmonterede UPS-systemer (uninterruptible power supply), såsom Vertiv™ Liebert® GXT5 og Vertiv™ Liebert® GXT5 Lithium Ion, som giver beskyttelse mod strømafbrydelser og løbende strømkonditionering.

SmartCabinet ID kan ses virtuelt via Vertiv™ XR-appen, en augmented reality-oplevelse, der downloades til en mobil- eller tablet-enhed. Vertiv XR-appen giver brugeren mulighed for at visualisere løsningen i deres eget rum og udforske funktioner og detaljer fra alle vinkler.

YDERLIGERE INFORMATION
Kommunikationsrådgiver Sofie Desmareth Riemann: +45 22 65 51 34 / sofie@relationspeople.dk

Nøgleord

Billeder

Vertiv Smartcabinet ID
Vertiv Smartcabinet ID
Download

Om Vertiv

Vertiv løser de vigtigste udfordringer for nutidens datacentre, kommunikationsnetværk og kommercielle og industrielle faciliteter med en portefølje af strøm, køling og IT-infrastrukturløsninger og -tjenester, der strækker sig fra skyen til kanten af netværket. Vertiv har hovedkvarter i Westerville, Ohio, USA og driver forretning i mere end 130 lande. For mere information besøg Vertiv.com.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye