Billund Kommune

Tilmeld dig en workshop: Hvordan kan vi sammen udvikle netop din by?

Del

Hvordan ser du din by nu? Hvordan forestiller du dig, at den ser ud om 10 år - og hvilke mulige veje ser du, vi sammen kan gå for at nå derhen? Deltag i en workshop på rådhuset den 29. maj og hjælp Billund Kommune med at besvare disse spørgsmål, så dine inputs kommer med i arbejdet med byprofilerne for kommunens syv største byer.

Alle interesserede har nu mulighed for at deltage i en borgerworkshop den 29. maj kl. 19.00-20.30, hvor du kan komme med dine inputs til de kommende byprofiler for kommunens syv største byer. Foto: Billund Kommune
Alle interesserede har nu mulighed for at deltage i en borgerworkshop den 29. maj kl. 19.00-20.30, hvor du kan komme med dine inputs til de kommende byprofiler for kommunens syv største byer. Foto: Billund Kommune Foto: Billund Kommune

Du har nu mulighed for at deltage i en borgerworkshop den 29. maj kl. 19.00-20.30, hvor du kan komme med dine inputs til de kommende byprofiler for Billund, Grindsted, Sønder Omme, Filskov, Vorbasse, Hejnsvig og Stenderup-Krogager.

Billund Kommune ønsker nemlig at synliggøre og styrke kommunens syv største byers potentiale gennem en række byprofiler.

Workshoppen bliver afholdt i kantinen på Billund Kommunes rådhus (Jorden Rundt 1, 7200 Grindsted), og her vil du få et indblik i det arbejde, der indtil nu er lavet i arbejdet med byprofiler. Formålet er at beskrive det, der kendetegner byerne enkeltvis og på tværs lige nu, som vi kan bygge videre på fremadrettet.

Samtidig får du mulighed for at hjælpe med at lægge sporerne til byprofilerne. Du får blandt andet mulighed for at:

  • Give input til beskrivelsen af de enkelte byer, og hvad der binder byerne sammen på tværs
  • Hjælpe med at identificere mulige veje vi sammen kan gå i udviklingen af vores syv største byer

Jeg håber på at møde mange borgere til workshoppen, som har lyst til at give deres input til, hvad der kendetegner de enkelte byer og hjælpe os med at pege på mulige veje, vi sammen kan gå for at udvikle byerne. Takket være en række frivillige ambassadører har vi allerede fået en masse inputs fra borgere rundt omkring i kommunen, men vi håber på at komme i kontakt med endnu flere under workshoppen,” siger Stephanie Storbank, borgmester i Billund Kommune.

Gitte Juhl Møberg fra Hejnsvig er blandt de frivillige ambassadører, der har hjulpet med at interviewe venner, familie og bekendte i egne netværk om de syv byers styrker og potentiale. Hun har valgt at engagere sig i arbejdet med byprofiler, fordi hun gerne vil sætte fokus på dét, der samler byerne.  

”Billund Kommune er drevet af ildsjæle. Der er så mange lokale ildsjæle i og omkring byerne, og vi knokler derudad. Men vi er konkurrenter, og vi kæmper om de samme penge. Tænk hvis vi kunne skabe noget, der samler os, og hvis vi følte, at vi var sammen om det her! Jeg tror på, at vi sammen kan flytte os - især når der gemmer sig så mange ildsjæle, som der gør,” lyder det fra Gitte Juhl Møberg, der opfordrer alle borgere med interesse for deres by til at deltage i workshoppen.  

Program

Workshoppen bliver afholdt den 29. maj kl. 19.00-20.30 i kantinen på Billund Kommunes rådhus (Jorden Rundt 1, 7200 Grindsted) med følgende program:

  • 19:00 – 19:10 Introduktion v. borgmester Stephanie Storbank Billund Kommune
  • 19:10 – 19:30 Præsentation af arbejdet omkring udvikling af byprofilerne frem til nu med fokus på udviklingen af en analyse, der beskriver byerne, som de opleves af borgerne og aktører i og omkring byerne
  • 19:30 – 20:15 Workshop: Syv bystationer – Giv dit input til beskrivelsen af de enkelte byer og hjælp os med at pege på mulige veje, vi sammen kan gå for at udvikle vores byer
  • 20:15 – 20.30: Opsamling og tak for i dag samt et indblik i de næste skridt i processen

Tilmelding er påkrævet

Der bliver serveret kaffe, the og kage. Af hensyn til forplejningen bedes du tilmelde dig senest den 24. maj via www.billund.dk/byprofiler

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye