Danske Spil A/S

Mand på Østerbro fik nøglerne til drømmelejligheden og følte, at han havde vundet i lotteriet – og så vandt han i lotteriet

Del

En mand fra Østerbro gik direkte efter at udnytte sit store held, da han og kæresten lige havde fået drømmelejligheden: Købte skrabeloddet ’Quick for livet’ og vandt hovedgevinsten på 20.000 kroner om måneden de næste 15 år.

Det er vist det, man kan kalde held i held. Og det ved han godt selv, den unge mand fra Østerbro i København, som denne historie handler om. Han har simpelthen været umanerligt heldig.

Først vandt han og kæresten i det københavnske lejligheds-lotteri, og siden vandt han i Danske Spils Quick lotteri.

”Vi havde kigget efter en ny lejlighed i årevis, men det er jo umuligt og ikke til at finde noget,” fortæller han.

”Men så hører vi om denne lejlighed, og vi skriver til ejeren. Vi er slet ikke nummer et i køen, men det ender med at passe som fod i hose, for de andre har ikke råd, eller de siger i hvert fald nej, og så får vi lov at købe den,” fortæller manden glad om drømmelejligheden.

Han og kæresten havde fået grønt lys til købet nede i banken, så der var egentlig styr på økonomien, og det fik manden til at tænke.

”Jeg havde lige fået nøglerne til lejligheden, og det var eddermame lækkert. Jeg tænkte, at vi havde vundet i lotteriet, og det fik mig til at gå ind på Danske Spils hjemmeside, hvor jeg faldt over et skrabelod, hvor man kunne vinde 20.000 kroner om måneden i 15 år. Jeg havde slet ikke tænkt tanken, at det kunne ske, at jeg vandt. Jeg HAVDE jo vundet i lotteriet, så jeg spillede bare for hyggens skyld, og fordi det kunne være sjovt HVIS nu… Men så poppede beskeden op på skærmen, og der tænkte jeg bare ’Det er simpelthen løgn!’ Jeg forstod det slet ikke,” fortæller manden.

Han skyndte sig at tage et foto af skærmen, hvor der stod, at han havde vundet 20.000 kroner om måneden de næste 15 år – i alt 3,6 millioner kroner.

”Jeg turde slet ikke lukke siden ned, så den stod åben i over et døgn, for hvad nu, hvis jeg lukkede siden ned og det så var en fejl? Det turde jeg slet ikke. Men så ringede Danske Spil til mig dagen efter og sagde tillykke, og så begyndte jeg bare at grine! Ja undskyld, men det er jo fuldstændigt sindssygt!” siger manden med et grin.

”Ja, det er ’kun’ 20.000 kroner om måneden, men de penge gør, at jeg selv kan bestemme, om jeg behøver at tjene noget de næste 15 år! Det er altså megafedt at få oven i hatten og oven i den almindelige månedsløn. Havde jeg fået de 3,6 millioner her og nu, så havde jeg nok brugt dem på at betale lån ud og så videre, men i bund og grund er jeg gladere for at få dem på denne måde. Det er fedt! Det er crazy!” konstaterer han.

Om Quick

Quick er Danske Spils navn for de populære skrabelodder, som danskerne har kunnet købe siden 1992. Quick tilbyder spil af mange slags og størrelser - og med både mindre og store præmier på spil. Et af de mest populære Quick-skrabelodder er den klassiske røde skrabejulekalender, som er blevet en fast juletradition for over 2 millioner danskere. Man kan også skrabe alle Quick-skrabelodderne online på danskespil.dk.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye