Social-, Bolig og Ældreministeriet

Invitation til pressemøde om omfattende aftale på handicapområdet

Del

Regeringen har sammen med Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti og Radikale Venstre indgået en politisk aftale på handicapområdet. Det er et nyt kapitel i dansk socialpolitik.

Det er første gang nogensinde, der bliver lavet en samlet aftale på handicapområdet. Aftalen er indgået af regeringen sammen med Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti og Radikale Venstre. Den består af 25 elementer udviklet i dialog med samarbejdsforummet Sammen om Handicap, som består af parterne Danske Handicaporganisationer, Danske Regioner, Dansk Socialrådgiverforening, FOA, KL, Landsorganisationen for Sociale Tilbud, Socialpædagogerne og Selveje Danmark.

Aftalen bliver præsenteret på et pressemøde i Social-, Bolig- og Ældreministeriet på Holmens Kanal 22, 1060 København K torsdag den 2. maj kl. 17.00

Presse er velkommen fra kl. 16.30

Ved spørgsmål om pressemødet kan presseafdelingen kontaktes på tlf.: 41 85 13 60 (modtager ikke sms).

Følg pressemeddelelser fra Social-, Bolig og Ældreministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Social-, Bolig og Ældreministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye